Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a szituációban hibáztam?
Moziba mentünk volna a párommal, a pénztár előtt nagy általános iskolás csoport volt. Elment megkérdezni tőlük melyik filmre ülnek be mert tömegiszonyos és ha arra amire mi akkor inkább skip és megyünk haza.
Vissza jött, a sorban beszéltük ezt hogy ők nem oda mennek, mondtam neki hogy megnézem neten mindjárt hányan fognak ülni a mi termünkben és ekkor az előttünk álló nő odaszólt nekünk hogy ő is éppen ezt akarta megnézni. Annyit reagáltam rá hogy "igen" majd oda fordultam a páromhoz és elmondtam neki mit látok, mennyien leszünk, beszélgettünk, nem is foglalkoztam azzal többet.
Megvettük a jegyeket majd mivel még volt idő séta és leültünk beszélgetni, aztán megkaptam hogy miért nem osztottam ki hogy a párommal vagyok ne zavarjon minket, miért flörtöltem vele miért beszéltem mindkettejüknek mert megosztottam a figyelmem és hasonló dolgok azért mert hogy úgy érezte ő a zavaró harmadik személy és nem védtem meg a kapcsolatunkat. Állítólag még nézett utána engem az a valaki, mondott is még valamit meg mosolygott rám amíg az ő párja is oda nem ért hozzá akivel durván beszélt... én baromira nem is figyeltem mi történt az igen után, szeretem a párom és senki más nem létezik számomra, ha még bármivel direktben zavar minket, beszélgetést kezdeményez nyilván elküldöm melegebb éghajlatra...
Rám akár meg is haragudhatsz, de tényleg degenerált a csajod.
"Telefonkönyv kapcsán csak felsóhajtottam, megvolt, gyakorlatilag zéró emberkével beszélgetek bárhol"
Meg is érdemled a sorsod. Meg a pofont is.
Ez nem monogámia kérdése, amiről írsz, hanem egy extrán korlátozó elmebeteg skizo tyúknak az agymenése, te meg akként értékeled, hogy de szeretve vagy, ezért nem válaszolhatsz a mozi előtt a random idegennek.
Megérdemled a sorsodat.
MENEKÜLJ!
Ő nem szerelmes beléd, hanem birtokolni akar téged!
Ez idővel csak rosszabb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!