Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Vagy én reagálom túl?
A párom és az egyik barátnőm jövő7en elmennek együtt egy színházba. Persze eredetileg úgy volt, h én is és a barátnőm pasija is megy, de mindkettőnknek közbe jött vmi.. így csak ketten mennek. Megkértem a barátomat, h ne menjen el csak vele, mert rosszul esik.. tudni kell, h ők már pár éve összejöttek egyszer. Én a barátnőmet is szeretem, de csak akkor ha nem kerül úgy mond "kapcsolatba" a barátommal.. A párom szerint viszont én állandóan hisztizek, és gyerekesen viselkedem:(!
Szerintem nem cs én vagyok az egyetlen, akinek ez rosszul esne:S! Ti a helyemben mit csinálnátok, mosolyogva lenyelnétek az egészet???
19L
Kedves kérdező!
Én nem látom jó dolognak ha az ember párja más hölggyel,főleg kettesben tölti a szabadidejét,lehet ez felőlem egy színház is.Bennem felmerült a kérdés a leírtak alapján, hogy ha neked közbe jött valami akkor a párodnak elsősorban erre kéne tekintettel lenni.Egyáltalán veled akart színházba menni? Vagy te csak úgy lettél volna ott: hogy ha már jött akkor itt van.
Persze nem kizárt hogy én is túl reagálom,de az hogy a kérésedre sem halasztja el a színházat,és a kérésedre nem reagál megértéssel,hogy "ne mennyen el csak vele mert rosszul esik, nekem azt sejteti hogy nem is érdekled igazán. :(
Hát... Te nem bízol meg benne, ő meg leszarja a véleményed.
Szerintem nem ilyen egy egészséges párkapcsolat.
7/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!