Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szokott hisztizni általába a barátnőtök?
"Egy hónapban hány nap kb ami értelmetlen gyerekes hisztivel tellik?"
Kb. nulla.
"És hány évesek vagytok?"
Én 40, ő 25.
Természetesen apróbb nézeteltérések, viták már fordultak elő. És igen, volt, hogy olyasmi volt számára probléma, ami nekem nem az. Meg hát legyünk őszinték: ilyen fordítva is volt. De egy párkapcsolat arról is szól, hogy megértsük egymást. Egymás érzéseit, problémáit, vágyait. Attól, hogy neki valami probléma, ami nekem nem, az attól még nem hiszti. Egy kölcsönös, egyenrangú kapcsolatban két érett ember között nincs hiszti.
Mit nevezünk hisztinek? Mert a párom évi 2x megjegyzi, hogy "hisztizek" csak azért, mert NEKI nem tetszik a véleményem. ;) - nem túlzottan érdekel, mert utána megbeszéljük a nézeteltéréseket.
Ténylegesen hisztizni még PMS alatt sem, menzi alatt sem, mert nem a barátom tehet az én hormonális változásaimról (akkor sírósabb és bújósabb vagyok)
Én nő vagyok, és 27-éves.
Konkrét eseteket tudok hozni, amikor én hisztiztem, régebben.
7-éve vagyunk együtt, olyan 20-23 éves korom között még voltak pillanatok, amikor hisztiztem.
Nem sokszor, de voltak. Azóta úgymond benőtt a fejem lágya, és már semmin se hisztizek, panaszkodom ha van valami, de úgy rendesen hisztizni már nem.
Régebben, mikor megvolt a menstruációm vagy inkább előtte pár nappal, olyasmiken hisztiztem, ami mára már kész agyrém.
Pl hogy kikapcsolta a konektort, én feltettem a telefonom tölteni, de nem vettem észre hogy ő kikapcsolta.
Mikor reggel felébredtem, nyilván levolt merülve a telefonom, és akkor hisztiztem pl. Akkor se vágtam hozzá csúnya sértéseket, csak vinnyogó hangon "panaszkodtam" hogy ha már lekapcsoltad, miert nem tudod te visszakapcsolni, hiszen te kapcsoltad le... :D
Hát ez így közel a 30-hoz már nevetségesnek tűnik. Ilyesmi kis dolgokat már fel se veszek.
Ha valaki ilyesmit felnőttként csinál, az azért meglepő, ha férfi ha nő. Most nem mondom, ezt a pár alkalmat kibírta a mára már férjem, de biztosan hülyének nézett.
Egyszer egyszer adódik ilyen az még oké, tényleg vannak nők akik nagyon érzékenyek pl menstruáció idején, mint én. Azt mondanám 2-3 havonta 1-hiszti, hogy a kérdésre is válaszoljak, még talán belefér.
De felnőttként ez igen furcsa, mert mondom 27-évesen eszembe se jutna hisztizni, amikor valami nem úgy történik mint ahogy akarom.
Ha valami van, panaszkodni szoktam, elmondom a kis véleményemet, és ennyi.
25 En egyszer elbogtem magamat, mikor reggel meglattam, hogy nincs tej a kavemhoz, mert a parom megitta, marmint konkretan ott zokogtam, taknyom konnyem folyt egybe, hogy mieeeeertt ittaaad meeeeg🤣🤣🤣
De szerintem az a hiszti, amit meg is jegyez a masik es rosszul esik neki, az tamado jellegu. Ilyenbol normalis esetben nincsen sok. Aprobb nezetelteresek es ezek szova tevese “miert nem kapcsoltad vissza a konnektort” es tarsai szerintem kb ugyanolyan gyakoriak mindket fel reszerol, legalabbis nalunk sok ilyen van, pl tegnap (parom maniaja, hogy o ugy mosogat, hogy mindent kiszed a mosogatobol es a pultrol veszi el a koszos cuccokat)
- jaj megint telepakoltad a mosogatot, igy szar lesz mosogatni
- jo nyugi, holnap en mosogatok
- jo de legalabb a tepsit kiszedhetted volna az aljarol, minden csupa viz lesz ha kipakolsz
- de nem pakolok ki, en igy mosogatok
- 🙄🙄🙄🙄
Most ez nem konkret hiszti, csak felesleges beszologatas, de kb ertelme pont annyi van, mint lebszni a masikat, hogy kikapcsolta a konnektort.
Az a fajta hiszti, amikor valaki kb veri a foldhoz magat, szerintem is ritka egy felnott kapcsolatban.
25-vagyok, 26-nak:
Ja ilyesmik tényleg vannak egy kapcsolatban, ha jól belegondolok, a párom részéről is van ilyesmi.
Pl, utálja ha a távirányítót az ágyban hagyom, mert aztán rápakolom a takarókat, párnákat ő meg nem találja. Egyszer tartott emiatt egy kisebb hisztit, azóta igyekszem a helyére tenni.
Olyan hiszti, ami konkrétan sebeket mar nem volt, szerintem nem is lesz, mert mindketten normálisan tudjuk többségében a problémáinkat kezelni, ezek tényleg kisebb beszólogatások, vagy hasonló. Bár, én konkrétan hisztiztem a konektor miatt, emlékszem én is sírtam akkor. :D
Néha előfordul, de pl a párom erre nem is emlékszik, az előbb kérdeztem meg.
Olyasmi, hogy a földhöz veri magát valaki, tehát ilyen elképesztő hiszti ha előfordul egy kapcsolatban az elfogadhatónál többször, ott valami nagyobb baj is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!