Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit szokott hisztizni általába a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Egy hónapban hány nap kb ami értelmetlen gyerekes hisztivel tellik? És hány évesek vagytok?

2023. jan. 14. 13:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13%
Miért általánosítjátok a férfiakat? A nőket általánosító férfiak keményen le vannak szólva itt. Nem ugyanaz a mérce?
2023. jan. 14. 14:12
 12/28 anonim ***** válasza:
16%

#9 Nem. Azt veszem hisztinek, ha névnapja előtt el kezd hisztizni, hogy neki MK táska kell, meg puccos éttermi vacsora lehetőleg 130.000Ft-os pezsgővel. Meg vegyek a kanapéra 50.000Ft-os díszpárnákat.

Nekem a munkásaim bérének kifizetése az első, meg az anyagok megrendelése. Veszek ajándékot, de nem fogok minuszba menni azért, hogy legyen egy 50.táskája.

2023. jan. 14. 14:14
 13/28 anonim ***** válasza:
81%
12 Nagyon életszerű a példád. Aki ilyenen hisztizik, az olyannal jön össze, aki ezt megveszi, mert nem tétel.
2023. jan. 14. 14:15
 14/28 anonim ***** válasza:
20%
#13 meg tudnám venni. De nem veszem. Ossza a saját pénzét, ne az enyémet. Szerencsére csak egy ilyen liba volt az életemben, jó rég.
2023. jan. 14. 14:18
 15/28 anonim ***** válasza:
16%
Imádom a gyakorit. Bármilyen női agressziót megmagyaráznak, hogy ő csak kiállt magáért és a pasi a szemétláda.
2023. jan. 14. 14:20
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

15-ös:

Jelenleg nem volt példa.

Oké, írt valamit a 12-es. Szerintem se életszerű, de ha mégis az, akkor igen, az hiszti (bár is a párja is hibás aki addig elkényeztette vagy azt sugalta, hogy ő vevő az ilyensmire).

De istenigazából itt nem volt szituáció írva és ezért kell hangsúlyozni, hogy a közhiedelemmel ellentétbe a nők nem csak hisztizni tudnak. Sajnos ha mindenre ráhúzzuk, hogy "női hiszti" akkor komoly dolgok mellett is eltekinthetünk. Például betegségek.

2023. jan. 14. 14:23
 17/28 anonim ***** válasza:
22%

Senki nem mondta, hogy csak hisztizni tudnak. Azt írta, hogy a jelenseg létezik. Nagyon fanatikusnak kell lenni, hogy mindenre ráhúzt, hogy csak kiáll magáért.

"bár is a párja is hibás aki addig elkényeztette vagy azt sugalta, hogy ő vevő az ilyensmire"

Egyszer próbáld meg ugyanezt leírni egy fordított szituban. Az összees nő nekedtámad áldozathibáztatásért. Kettős mérce.

Mellesleg a pasik hisztisebbek általánosítasra meg pozitív reakciók jöttek. Ebből is látszik, hogy semmi baj az igazságtalansággal, ha férfiak ellen irányul.

2023. jan. 14. 14:31
 18/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem szokott hisztizni.

Ha valami probléma történt, akkor panaszkodik pár percig, aztán összebújunk, amíg le nem csillapódik.

A barátnőm huszonöt, én huszonnyolc vagyok; három éve vagyunk együtt.

2023. jan. 14. 14:39
 19/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem bírod, akkor szólj neki, hogy ez így nem jó és ha nem változtat, akkor szakíts vele!
2023. jan. 14. 15:02
 20/28 anonim ***** válasza:
90%

15-ös:

Nem tudom két kezemen megszámolni, hogy hányszor hallottam, hogy a mensi nem fájhat, csak a nő hisztizik.

Igen, agresszívabb vagyok olyankor. Ahogy te is agresszívabb vagy ha egy szöget versz a kezedbe és fáj. De ettől még az, hogy kifejezem csokiigényem, kérek egy algopyrint nospával és beismerem, hogy fájdalmaim vannak, nem jelenti azt, hogy én márpedig magamat földhöz vágva hisztizek...

2023. jan. 14. 15:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!