Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a jelenségről?
A nő sír, feldúlt. A férfi mégis lefekszik aludni, miközben a nő mellette végzi az első mondat folyamatát.
Én először azt gondoltam, hogy ez egy olyan dolog, ami csak velem történt meg, és pont én fogtam ki szemét embert.
Viszont rengeteg nőtől olvastam ezt a tapasztalatot.
Azt viszont sosem írják le a nők, hogy mennyi idő veszekedés, nyaggatás, stb után döntött már úgy a férfi, hogy ennek értelme nincs, inkább alszik. Még így sem tartom korrektnek, de valóban van az a pont, amikor már nem lehet mit mondani, tenni, mrrt csak egyre rosszabb.
Mit gondoltok erről az egészről?
Emellett ott van a másik eset, hogy valamikor pont az hiányzik a lenyugváshoz, hogy az embert egy kicsit hagyják békén szomorkodni, magában feldolgozni a szomorúság okát, és ne akarják mindenáron átölelni, vigasztalni, stb. (ezt bármelyik szakember megmondja)
Ezt az ember saját magának is meg tudja akadályozni, például ha a szorongásai arra késztetik, hogy ilyen helyzetben csakazértis folyamatosan maga mellett tudja a párját.
22, 23. Ezek a válaszok jól esnek, köszönöm, bármi ilyen jellegű "okítást" szívesen olvasok, az sem baj, ha abban én vagyok megszidva, legalább át tudom értékelni.
Egyébként a 22eshez hozzá tudnám azt fűzni, hogy lehetséges, hogy ő ezzel próbált egy egészséges határt húzni maga elé (tehát hogy ha nem hagyom abba, akkor ő kiszáll,mert nekem nem javul, ő pedig ki fog borulni)
"lehetséges, hogy ő ezzel próbált egy egészséges határt húzni maga elé (tehát hogy ha nem hagyom abba, akkor ő kiszáll, mert nekem nem javul, ő pedig ki fog borulni)"
Van rá esély.
"miközben a nő mellette végzi az első mondat folyamatát.":
Ezt úgy érted, hogy a nő elmondaná épp a gondját? Ha ez lenne, akkor gáznak tartanám a pasit, mert nem tisztázza a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!