Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a jelenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a jelenségről?

Figyelt kérdés

A nő sír, feldúlt. A férfi mégis lefekszik aludni, miközben a nő mellette végzi az első mondat folyamatát.

Én először azt gondoltam, hogy ez egy olyan dolog, ami csak velem történt meg, és pont én fogtam ki szemét embert.

Viszont rengeteg nőtől olvastam ezt a tapasztalatot.

Azt viszont sosem írják le a nők, hogy mennyi idő veszekedés, nyaggatás, stb után döntött már úgy a férfi, hogy ennek értelme nincs, inkább alszik. Még így sem tartom korrektnek, de valóban van az a pont, amikor már nem lehet mit mondani, tenni, mrrt csak egyre rosszabb.

Mit gondoltok erről az egészről?

2023. jan. 13. 10:06
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
9es,ez azért hal isten más kategória, mint az én párom. Az enyém először neki áll beszélni, csak amikor nekem már nem elég, akkor lép ki.
2023. jan. 13. 10:46
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
10: azt ugye tudod, hogy a Bob Marley-dal címe abban a nyelvjárásban egyáltalán nem ezt jelenti, csak félrefordítás? Annak az az értelme, hogy "ne, asszony, ne sírj"
2023. jan. 13. 10:50
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Női hiszti, a férfi meg unja.
2023. jan. 13. 10:51
 14/27 A kérdező kommentje:
13as, oké. Elfogadom. És ha így cselekszik a férfi, ez nem arra utal, hogy nem szereti a nőt?
2023. jan. 13. 10:54
 15/27 anonim ***** válasza:
29%
Unja és mivel unja, egy ideig tűr, utána otthagyja.
2023. jan. 13. 10:59
 16/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem ezzel fogod kizsarolni a szeretetét. Az vagy van, vagy nincs.
2023. jan. 13. 11:01
 17/27 A kérdező kommentje:
16os, nem is gondoltam ilyenre. A kérdés úgy szólt, hogy ha valaki le tud feküdni ilyen esemény közben, akkor az szereti-e a párját.
2023. jan. 13. 11:07
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozik veled, ez biztos.
2023. jan. 13. 11:10
 19/27 A kérdező kommentje:
Azért azt sem mondanám, mert ezen a két eseten kívül egyébként ápol, ha beteg vagyok, ha baj van, meghallgat, mindenben segít, támogat, hoz visz, reggelivel fogad, stb stb
2023. jan. 13. 11:32
 20/27 A kérdező kommentje:
Pont azert is próbáltam véleményt kérni, mrrt nem tudom össze rakni a dolgot. Hogy egyébként egy gondoskodó, édes ember, közben meg történt ez.
2023. jan. 13. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!