Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a videóról meg alapból erről a jelenségről?
Aki nem tud angolul a videó címe: "Kifizettem a barátnőm főiskolai tandíját."
Nézzétek meg a reakcióját és a pasi többi videóit is. Mit gondoltok erről a jelenségről?
https://www.youtube.com/watch?v=_6UxJYGj9mI
Tényleg ennyiből áll egy párkapcsolat, hogy ezt meg azt veszek, megadok a csajnak, cserébe biztosítja a szexet meg a társaságot? ...miközben féltékenységi rohamokat elfojtva belülről őrölve próbálom nyugtatni magam, hogy szeret és soha nem csal meg. Mert akkor nekem soha nem kell párkapcsolat ilyen áron.
26/F szűz
Ha a párom befektetne valamibe, ami a közös életünk szempontjából mindkettőnknek megéri, gond nélkül támogatnám anyagilag, ha épp ő van alul. Nőként.
Igen, egy kapcsolatban az emberek nem legyintenek arra, ami a másiknak fontos. Ez nem egy luxuskocsi, nem iphone, hanem egy olyan kiadás, ami a szememben érték és fontos. Egy normális kapcsolatban ezek a dolgok szeretetből és empátiából zajlanak, amolyan "párban gondolkodás" jelleggel, nem úgy, hogy kifizetem, aztán a másik cserébe a cselédem. Vagy a másik elvárja, hogy kifizessem, különben nem képes a kapcsolatnak, aminek a felelősségét ő is a nyakába vette önként, az alappilléreit megtartani (pl hűség).
Egy normális kapcsolat nem pénzen alapul, ahogy a másikat sem megvásárolni kell. De ha tetszik, ha nem, szűzikém, pénzzel is lehet és szerintem kell is törődni a másikkal. Egy meghívással, egy utazással, egy új ruhával. Számtalanszor megtettem én is ezeket és vissza is kaptam ezeket. Látok dolgokat, ő jár a fejemben, ha van pénzem, megveszem neki. És örülök, hogy örül neki.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!