Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az "incel" jelenségről?

Figyelt kérdés

Az involuntarily celibate rövidítése, magyarul olyan személy (illetve férfi), aki akaratán kívül él nőtlenségben. Ezek az emberek általában csúnyák és szociálisan fejletlenek; képtelenek nőhöz jutni, ezért elkezdik utálni egyrészt a női nemet, másrészt az ismerkedés terén sikeres férfitársaikat.

Igazából én is ilyen helyzetben vagyok: nem nézek ki jól, 0 szociális életem van, és bár voltam nőkkel, örök második, pótlék vagy hasonló voltam számukra. Megcsaltak, átvertek, hazudtak, semmibe vettek. És ez megy tizenéves korom óta.

Mégsem a nőket meg a náluk sikeres férfiakat utálom, hanem saját magamat. Azt viszont nagyon.

2018. máj. 6. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Azt gondolom, hogy ha gyilkolásznak, magukkal kezdjék.
2018. máj. 6. 16:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy a többség gyilkolászna.
2018. máj. 6. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg az olyanokkal kéne kezdeni, mint te vagy 1.

Figyelj kérdező, ha magadat utálod, akkor örökre egy rakás szerencsétlenség maradsz.

Inkább ez a gondolkodás vezet oda, hogy bekattansz mint eliot roger meg a többi, mert az öngyűlöletet kivetíted majd a világra.

Legyél magaddal kibékülve. Ha még te sem tudod szeretni önmagad, mások hogy tudnának?

2018. máj. 6. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Én vagyok a rossz, mert szerintem aki meg akar másokat ölni, az inkább magát ölje meg? Fa-sza.
2018. máj. 6. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

Ijesztőek.

Akárhányszor felmentem egy "incel fórumra" mindig az jött le, hogy ezek az emberek sérültek.

Szerintem van egy erős határ incel és sikertelen pasi között, ami abban nyilvánul meg, hogy az incelek egész élete a sikertelenségük körül forog, ezért dühösek, és sokszor bosszúszomjasak is. Nőtlenül lehet tartalmas életet élni, a párkapcsolat hiánya nem olyan, mint az, ha mondjuk ártatlanul zárnak börtönbe, de az incelek nagy általánosságban úgy viselkednek, mint egy sarokba szorított vadállat, akinek az egyetlen lehetősége, hogy fúj mindenkire.

2018. máj. 6. 18:07
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem az összes baromról ez elmondható aki például szerelemféltésből öl meg egy nőt. Szóval én egyet értek #1-es válaszolóval, néhány férfi eléggé túlzásba tudja vinni hogy ő nem kell a kutyának se, keresni nem hajlandó, várja a sült galambot aztán ha még ráadásul pszichésen gyenge is tag, elkezd először fizikailag bántalmazni nőket utána meg gyilkolászik.
2018. máj. 6. 18:19
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem elég szánalmasak. Az oké, hogy valaki nem úgy néz ki, ahogyan szeretne, vagy nem olyan sikeres, de erre szerintem az a normális reakció, hogy megpróbálja kihozni a legtöbbet magából és a helyzetéből, nem pedig elkezdi utálni a nőket valamiért, ami a saját hibája. Mert ne mondja nekem senki, hogy nem tud semmit változtatni magán. Mindig lehet tenni valamit, hogy az ember magabiztosabb legyen, csak hát azzal munka van, az nem olyan egyszerű.
2018. máj. 6. 18:21
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nem kéne emiatt utálnod magad. De miért nem keresel ugyanilyet nőbe mint amilyen vagy?
2018. máj. 6. 18:43
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyen "közösségek" létrehozása szerintem inkább hátráltat egy férfit (vagy nőt) a fejlődésben, gyógyulásban, ahelyett, hogy segítené. Szerintem emiatt inkább maradnak az önsajnálatnál ("jajj hát én incel vagyok, nekem ez jutott, ilyen meg olyan xar vagyok stb") ahelyett, hogy tudatosan fejlesztenék magukat akár a külsőt, akár a szociális képességeiket illetően (mert igen, mindkettő fejleszthető).
2018. máj. 6. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy valaki szociálisan fejletlen, nem azonos azzal, hogy nincs szociális élete, hanem egy bizonyos készségcsoport hiányára utal.
2018. máj. 6. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!