Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek,ha így kisemmizne a párotok?

"a nők szabad akaratbol választják a nekik legmegfelelőbb pasit"
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Nem értem, hogy lehet valaki ekkora idióta, hogy nem ott akkor hívta rá a rendőrséget, hanem elmenekült és mindenét ott hagyta.
Aztán 2 hónap múlva hápog.
Mit csináltál eddig? Téli álmot aludtál?
Ezt tanítják valahol?
Konkrétan magaddal basztál ki, de tökéletesen.

Mondjuk tanulnék belőle, és a jövőben igyekeznék éretten, és ésszerűen gondolkozni. (Nem, nem szabad a másik oldalra sem átesni, amikor meg pont azt bünteted, aki majd tényleg szívből szeretne... de túl naivnak sem szabad lenni.)
"soha nem volt tökéletes a kapcsolatunk"
Akkor talán nem kellett volna 4 évig erőltetni.
Igen, tudom, erre jön a szokásos "nem eldobni kell, hanem megjavítani" szöveg. Ami sokszor bizony igaz is. De nem mindent lehet megjavítani. Szép elv, de egy kapcsolat a kölcsönösségről kéne, hogy szóljon. Ahol az összhang nincs meg, ott hülyeség "javítgatni" azt, amit nem lehet.
Ami pedig egyszerűen nem megy, az X év múlva sem fog menni. Innentől kezdve pedig ez nem több, mint időpazarlás.
"Rengeteget dolgoztam van,hogy havi 300 órákat"
Ez több szempontból sem ideális.
Ha ezt heti 5 napra leosztjuk, akkor kb. napi 14-15 órára jön ki. Vagy 10-12 órára, de akkor a hétvégék is munkával telnek. Ez egyrészt nem jó, mert az ember hamar kiéghet. Másrészt meg nem jó, mert így nem marad másra idő. Egy párkapcsolat nem tartható úgy fenn, ha gyakorlatilag csak aludni jársz haza. Hiába a sok pénz, együtt töltött időt nem lehet rajta venni.
"1 eve drog problémái lettek és teljesen bekattant"
És te nem láttad át, hogy talán nem kéne egy kattant narkóssal együtt maradni, akivel soha nem is volt jó a kapcsolatod.
"2 hónapja könyörgök a cuccaimert,hogy had kapjam vissza,de az rá a válasz,hogy majd az új pasim vesz új cuccokat."
Nem könyörögni kellene, hanem megtenni a megfelelő jogi lépéseket.
"Egyszerűen nem tudom feldolgozni,hogy 24 évesen itt állok 1 szatyor ruhával,miközben 6 éve azon dolgozom,hogy meglegyen mindenem."
Félre ne érts, szó nincs arról, hogy te lennél a hibás ebben a történetben. Te nettó az áldozat vagy. De ettől függetlenül: egy áldozatnak is vannak lehetőségei, hogy minimalizálja az őt ért károkat. Te mindenben csak mentegetőzöl. Évekig pénzeltél egy narkóst, a végsőkig kitartottál egy erőszakos barom mellett, és amikor tehettél volna ellene valamit, akkor is folyamatosan csak a kifogásokat keresed. Ezt ezért nem, azt azért nem...
Én sajnálom, hogy ez történt, főleg, mert az erőszakos bunkókat alapból is szívem szerint kiheréltetném, és kiveretném az összes fogukat, de ettől függetlenül: te az a típus vagy, aki - átvitt értelemben véve - még tartja is az arcát a pofonhoz.
Ahhoz pedig, hogy tegyél valamit, akarnod is kell azt. Ha te magad utasítasz el bárminemű segítséget, akkor ne csodálkozz, hogy magadra maradsz.
"A látleletről már lecsúsztam sajnos,mert 2 hónapja történt."
Tipikusan az egyik ilyen helyzet. Nem 2 hónap múlva kell gondolkodni azon, hogy vetetsz-e látleletet. Azonnal. Aztán hogy azt később felhasználod-e, azt még eldöntheted utána is. De ilyen esetben mindig azonnal kell(ene) cselekedni.
"Feljelenteni sajnos nem tudom"
Dehogynem. Csak nem akarod/mered.
"mert nem tudom bebizonyítani,hogy az az én ékszerem,penzem volt"
Azért azt ne gondold, hogy ilyen téren te mindent jobban tudsz azon nyomozóknál, akik ennél kacifántosabb ügyeket is simán felderítenek.
"Az egyik barátnőmnek van egy rendőr unokatestvére,azon gondolkodtam,hogy talán megkérném,hogy menjen oda és szólítsa fel,hogy adja át a cuccaimat,de ez valószínűleg törvénybe ütközik és a rendőr jöhet ki belőle rosszul. Szerintetek?"
Na, ennyire nem vagyok tisztában a joggal... de szerintem egy "kerülőúton" történő megkeresésre egy civilben lévő rendőr nem tehet jogszerűen ilyet.
Szóval: a legbölcsebb, amit tehetsz, hogy megteszed a rendőrségen a feljelentést. Aztán jobb esetben visszakapsz valamennyit az ellopott javaidből, rosszabb esetben meg nem. De ha meg sem próbálod, akkor semmi esély, hogy bármit visszakapj.
A jövőben pedig:
- Ne csak a munkából álljon az életed!
- Ami nem megy, azt ne erőltesd!
- Ne férjen hozzá a másik fél a teljes megtakarításodhoz!
- És végül: drogossal, lecsúszott alkoholistával, erőszakos barommal, stb. ne maradj együtt!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!