Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim állandóan megalázkodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim állandóan megalázkodik mások előtt! Annyira égő. Az én véleményemre meg már nem kíváncsi. Fordult már elő ilyen veletek?

Figyelt kérdés

A pasim állandóan csak mások kedvében jár. Hason csúszva megy oda a haverjaihoz. Szörnyű, hogy ezt kell mondanom, de már majdnem szó szerint segget nyal nekik. Ez már annyira felháborító. Annyira függ a haverjaitól(sőt, azoktól is, akik nem is modhatók a barátainak), mint egy kisgyerek az anyjától :S

Mondtam neki, hogy nem éri meg ennyire behódolni másoknak, mert manapság mindegyik emnber haszonleső és csak magával foglalkozik..(tisztelet annak a kevés kivételnek!)Ezt azért mondtam neki, mert látom, hogy sokan le se sz*rják, vagy csak szükségük van a segítségére... És erre azt mondta, hogy én ezt nem látom jól, és, hogy konzervativan gondolom..Egyszerűen nem is érdekli a véleményem... EGy szó mint száz, velem mer pofátlan lenni, és le is néz, mások előtt pedig, olyan mint egy nyuszi. MIndig olyan pasik tetszettek nekem, akik ki tudta állni magukért. Igaz, hogy ezek sokkal beképzeltebbek, de már nem tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb... Még annyi, hogy a legjobb haverját is lasabban jobban pártolja mint engem. És már úgy viselkedik vele, intha ő lenne a barátnője :S Szörnyen hangzik, de így van :S

Tudom, sokan azt fogják írni, hogy már régen lépnem kellett volna, de sajnos, azzal a tulajdonsággal születtem, hogy képes vagyok hosszú ideig tűrni, s ő meg állandóan ragaszkodik hozzám, s ez megnehezíti a dolgot, mivel én nem vagyok olyan, hogy megbánás nélkül cak úgy kidobjam..:S

2010. okt. 2. 23:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sértegesd a haverjait, amikor közöttük vagytok.
2010. okt. 3. 01:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!