Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan féltékeny a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan féltékeny a mostani barátom, hogy az exem odaült hozzám kajálni? Hogy nyugtassam meg, hogy nagyon szeretem őt és nincs oka féltékenységre?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatomnak lett vége 2 hónapja, lényegében a mostani barátom miatt szakítottam. A mostani barátom meg ott dolgozik, ahova az exemmel jártunk kajálni szinte minden nap együtt. A szakítás óta nem kajálunk együtt.

Múlt héten viszont jött ebédelni az exem és odaült kicsit beszélgetni, ma is belefutottam, oda akart ülni, de mondtam h ne, mert előtte odajött a barátom és kérdőre vont a múlt hét miatt, hogy miért ült oda, mert azt akarja, hogy soha többet nem beszéljek vele, pedig barátként váltunk el.

Ma nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem, mert a párom munkahelyén nem tudják, hogy járunk és ő nem is szeretné, hogy kiderüljön, mert fél, hogy "megvádolják" azzal, hogy ő szándékosan csapott le az exem kezéről. Mi ott már egy elég ismert pár voltunk exemmel, ott ismerkedtünk meg és amint említettem, sok évig ott kajáltunk együtt. Ma külön ültünk, erre a szakítás is kiderült, mert az ott dolgozók ismernek minket - csak azt nem, hogy a kollégájuk az új párom, aki féltékeny.

Jogosan féltékeny? Mit tegyek, hogy megnyugtassam? Nagyon szeretem, de új 2 hónapos kapcsolat. Azért is érzékenyebb téma ez neki, mert az ő volt barátnője 4 év után a legjobb barátjával csalta meg és ő mondta, hogy féltékeny típus, tehát neki ez egy neuralgikus pont.

2023. jan. 3. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mármint kötelélek a fejben és a lélekben.
2023. jan. 4. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!