Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni?
Párommal volt nagyobb vitánk, meg is vert. De végül még beszéltünk mindent, ki békültünk. 8ev alatt 1x jött nekem. . Van 2gyerek,nem szeretném ha apa nélkül nőnének fel.
De már nem érzem azt iránta, amit régen, szex se olyan köztünk, mióta nekem jött nem is kívánom.
Mit tegyek, hogy ez változzon?
Köszönöm a választ

Tudom, nem jó a gyerekeknek az ilyen.
De 1x mindent meg lehet bocsátani,. Vagyis majdnem mindent.

Szerintem a verest nem lehet, de ahogy erzed. Az egy dolog, hogy eddig nem tette, de nem mindegy akkor sem, mit hoz ki az emberbol az agresszio. Ez nem tudatos dontes, hogy a vita heveben megverem a masikat, tehat a jovoben is barmikor elofordulhat. Gondolom mar az o erzesei is megkoptak feled, ezert jott neki ez most ossze, regebben, amikor meg jobban szeretett, megvolt benne a gat.
En inkabb nonek fel apa nelkul, de ugy, hogy anyam boldog, akar egyedul, akar egy normalis ferfival.

Nálam a megverés biztosan nem férne bele.
Én az eset után nem a békülésre helyeztem volna a hangsúlyt, hanem a költözésre. Ha az enyém a lakás, azon nyomban kirakom, ha az övé, akkor intézem, hogy hova tudok menni. Igen, két gyerekkel. Nem ők lennének az elsők, akiknek egy agresszív f.sz nélkül kell felnőniük.
Azt is meggondolnám, hogy biztosan egy ilyen "apára" van-e szükségük, és neked is.

A verés nekem 1x sem férne bele, és a lelkednek ezek szerint szintén nem!
Neki kellene akarnia tenni azért, hogy újra megbízz benne, azért rossz minden, mert nem tudsz.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!