Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem merek kezdeményezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem merek kezdeményezni a pasimnál,vagy lehet jobban is teszem,21 éves vagyok ja én vagyok a lány,ő 35éves,szüntekel 4éve vagyunk,de max a kapcsolat elején kezdeményeztem nála,azóta nem pedig szeretnék?

Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

a 31 éves férfi csak egy 17 évessel tudott összejönni? hááát :)

talán most érzed a különbséget

2022. dec. 27. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi honnan tudjuk, hogy te miért nem mersz kezdeményezni?
2022. dec. 27. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

1. "Csak" egy 17 évessel? A legtöbb 31 éves azért nem jön össze 17 évessel, mert a 17 éves nem akarja.

Minél idősebb egy férfi, annál nehezebb összejönnie fiatal nővel és ezért annál nagyobb teljesítmény, ha mégis sikerül neki.

Vagy akkor erre válaszolj (bár tudom nem fogsz), hogy szerinted tényleg ilyen extrém könnyű összejönni egy tizenévessel kicsit idősebb korúként?

2022. dec. 27. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Messze nem olyan nagy teljesítmény mint amekkorának leírod.

!6 évesen szerinted 21 éves? :P Egy évben 3?

2022. dec. 27. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!