Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki szintén ilyen, az tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szintén ilyen, az tudna mesélni?

Figyelt kérdés

Az én párom olyan, hogy szélsőséges 2 személyisége van, az egyik olyan, hogyha sikerült kibillenteni és felidegesíteni, akkor olyan gonosz módon beszél, hogy nehéz száraz szemmel bírni. Amikor viszont nyugalom van, akkor gondoskodó, édes, kedves, közeledő, szeretettel teli. Nyilván ilyenkor egy morgós alkalom után nehéz már elhinni, hogy a kedvesség igaz.

Van itt szélsőséges ember, aki el tudja mondani, hogy hogyan működik ez?

2022. dec. 26. 11:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, de akkor te miért Hertelendy a párod, ha tudod, hogy ilyen. Kezdem nem érteni a problémát.
2022. dec. 26. 14:16
 12/27 anonim ***** válasza:
Hergeled akart lenni, csak autokorrekt.
2022. dec. 26. 14:17
 13/27 anonim ***** válasza:
63%

A reakcio a reagálo felelőssége

Van aki csunyán beszel

Egyik ember reakcioja ignorálja az illetot

Masik szinten csunyan kezd beszélni

3.megveri az illetőt. Esetekben fel is lehet jelenteni is

Az áldozathibáztatás egy tévhit. Mindenki maga felelős a saját reagálása miatt.

2022. dec. 26. 15:11
 14/27 anonim ***** válasza:

Szangvinikus.

A 4 sgemelyisegtipusbol o a hangulatember.

F Littauer : Szemelyisegunk rejtett tartalekai

Illetve meg a dominanciabol is ered a bunkosag.

2022. dec. 26. 16:22
 15/27 A kérdező kommentje:
14es, érdekes, köszönöm. A dominancia nem tudom, mennyire játszik közre. Sosem próbál elnyomni, irányítani. Semmibe sem szól bele, amit csinálok v akarok. Enged. Tulajdonképpen élni hagy. Magától nem kötözködik, nem piszkal. Nem kel úgy fel reggel, hogy ő most bunkó. Akkor megy át ebbe, hogyha valamivel akaratlanul bánt meg (kitalált példa legyen, hogy mondjuk olyan emberrel barátkozik, aki engem korábban bántott - ő pedig bele sem gondolna, én viszont kiakadnék), majd felhozom egyszer, esetleg kétszer, majd másnap ismét, mert még mindig megnyugvást keresek, ő pedig az első megbeszélés után már nem nyugodtan reagál, hanem kiborul, nem megfelelő hangon beszél.
2022. dec. 26. 16:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Én marha egy ilyen alakkal éltem közel 30 évig.

Későn de felébredtem.

Évről évre, rosszabb aljasabb, gonoszabb lett

2022. dec. 26. 17:38
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Drogosok is ilyen szélsőségesek.

Miért akarod ezt elviselni?

2022. dec. 26. 20:46
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Én életemben 1 emberrel voltam ilyen, nem szerettem, benne nem bíztam, s csak az agyamra ment. Ott hagytam inkább. Se előtte, se azóta senkivel nem voltam szélsőséges.
2022. dec. 26. 20:48
 19/27 A kérdező kommentje:
Én lehet valamit rosszul fogalmaztam, de ő nem egy aljas ember. Nincs benne egy csepp rosszindulat se.
2022. dec. 26. 22:57
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
És mivel tudod így kiborítani, hogy ez az elvileg kenyérre kenhető ember vállalhatatlan módon kezd beszélni veled? Írj le, kérlek egy ilyen esetet, mert már elvesztettem a fonalat. Illetve azt is lehetne pontosítani, hogy az mit takar, amikor "gonosz módon" beszél veled.
2022. dec. 26. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!