Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom napi szinten más srácokra gondol, szakítani kellene?
Sz'al biszexualis? Am mindegy az orientáció, lényeg, hogy nem elég az ex már más is van a képben.
Otthagynam.
Írtam, mindegy az orientáció.
Ha téged nem zavar, hogy mások tetszenek neki akkor maradj vele, úgyis elfog hagyni.
Tisztességes verzió: Szakíts azonnal!
Nem annyira tisztességes verzió: Használd a ribit és közben kezdj el keresgélni! Ha alakul valami, akkor dobhatod!
8# Nem rossz, kezd már rutinos lenni, de még csak zöld öves.
Előtte kérj tőle kölcsön egy nagyobb összeget😎
6# Tudna szerintem, mesélni..
Ha azt érzem rajta, hogy odáig van értem, engem szeret, velem tervez, velem érzi jól magát, akkor nem csinálnék problémát belőle, hogy időnként másra is gondol. Én sem vagyok monogám hajlamú ember, és tudom, milyen fojtogató érzés egy olyan kapcsolat, ahol még a gondolataid sem lehetnek szabadok. Szóval tökre elfogadom, amikor valaki így dolgozza fel, hogy nem egészen passzol a hajlamaihoz egy elkötelezett kapcsolat (annak ellenére, hogy emellett döntött és hűséges). Ez esetben egyedül az ex zavarna, mert úgy érezném, hogy nincs rajta túl.
Ha viszont azt érzed, hogy nincs már igazán benne a kapcsolatban, nem nagyon foglalkozik veled, ellenben másokkal nagyon is... na az már más tészta.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!