Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok azért, mert felelőtlennek látnátok a másikat?
A párommal szinte mindenben passzol a gondolkodásunk, egymásba szerettünk szinte az első randin. Hasonló életszemlélet, humor, stb.
Viszont. Egyre inkább úgy érzem, hogy a jövőt vele nem tudom elképzelni. Szakadt cipőben járt, feltörte a lábát, a kutyáját "pénz hiányában" nem ivartalaníttatta, amitől megbetegedett, elpusztult. Sírt, össze volt törve. Jogsira és autóra spórol, de mindig elkölti.
Mindezek mellett havi 120-150ezer megy el dohányzásra, nassolnivalóra, gyorskajára.
Először azt reméltem, majd ha felmennek az árak, vagy ha muszáj lesz, visszavesz a gourmet kategóriákból. De nem, az minden másnál fontosabb.
Közben egyszer majd gyereket is szeretne.
Nem tudom, nekem ez furcsa. Tipikusan azt a nőt kezdem látni magam előtt aki Burger Kingben kajál, lóg a szájából a cigi, a gyerek meg egy szakadt szandálban futkos ősszel.
Egyszerűen nem látom azt, hogy ebből bármilyen értelmes jövő kikerekedjen, egyre kevésbé tudok azonosulni az értékrendjével.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Ő nagyon érzelmes típus, én vagyok a legfontosabb az életében. Nincs családja, alig vannak barátai. Attól félek akár kárt is okozna magában ha otthagynám, viszont vele közösködni sem szeretnék.
Ti mit tennétek ilyen esetben?
Elhagynam.
Nem a te felelősséged mit csinálna utána. Önálló ember, ne tedd tökre magad érzelmileg miatta.
Mondom ezt úgy, hogy apukám anno öngyilkos lett miután anyu elhagyta. De ez akkor sem mások felelőssége.
Ha ennyire nem egyezik a jovokepetek, ne pazarold az időd. Lesz olyan akivel egyezni fog.
1-es. Igen, erre jutok én is. De ettől még sajnálom őt, bármennyire is egyértelműnek tűnik, ez egy nagyon nehéz döntés.
2-es. Pont az a lényeg, hogy nagyon fontos dolgokban nem illünk össze. Nem olvastál elég figyelmesen, fuss neki újra!
"a kutyáját "pénz hiányában" nem ivartalaníttatta, amitől megbetegedett, elpusztult."
Neme azért kell ivartalanítani, mert különben elpusztul.
5-ös.
Idős szuka volt, a méhével történt valami, valószínűleg fertőzés. Egészen a végéig semmi nem látszott rajta, végül magas lázzal került orvoshoz. Ott megműtötték, kivettek belőle mindent, de a szervezete már gyenge volt.
Az ivarosan élt élet, és a vég nem közvetlen kapcsolatban volt egymással. Remélem tudtam segíteni ebben a fontos kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!