Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felelőtlenségem miatt kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelőtlenségem miatt kell ilyen szinten bűnhődnöm?

Figyelt kérdés
Tegnap nálunk volt a keresztlányunk(1,5 éves) az anyósommal. Míg anyósom kiment cigizni megkért, hogy vigyázzak rá. Közben betoppant a férjem unokatesója. A kislányt a székre ültettem a férjem mellé és egy tükörrel játszottunk. Az unokatestvére kért egy kólát hirtelen felpattantam önteni neki (nem is gondoltam) mire pár pillanat múlva leesett a kislány hanyadt a járólapra. Kicsit sírt de szerencsére nem lett komoly baj. Azóta én vagyok a világ szemete a férjem nem is szól hozzám, levegőnek néz.... nem tudok többször bocsánatot kérni már. Teljesen tönkre tesz ez az egész. Szerintetek?

2021. aug. 26. 19:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Értem rád lett bízva, de ahogy írtad a férjed mellett voltatok, szóval ha ő látta, hogy felpattansz, figyelhetett volna rá arra a kis pillanatra.
2021. aug. 26. 19:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális a férjed.
2021. aug. 26. 19:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ott vannak bajok fejben
2021. aug. 26. 20:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Véletlen baleset volt, nem szándékosan lökted le és csak egy pillanatig nem figyeltél, nem kéne ekkora ügyet csinálni belőle. Főleg úgy, hogy szerencsére semmi baja nem lett. Azért az bőven túlzás, hogy emiatt a férjed egy napja hozzád se szól.

Amúgy ha ő ott ült mellette, figyelhetett volna rá amíg te italt töltöttél. Ennyi erővel ő is hibás, te se szólj hozzá.

5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem èrtem minek kellett ezt így felfújni. Az ilyen mindennapos eset egy 1,5 èves gyerek èletèben, mèg akkor is megesik, ha tènyleg figyelnek rá, ès ott vannak mellette. Fèrjed is figyelhetett volna. Felteszem anyós meg a saját anyja sem őrzi folyamat fèl m-ről.

Erősen túl kapták az esetet, ne vedd fel a továbbiakban a szidalmukat.

6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Hihetetlen, hogy ez pont nálam történt és , hogy "így büntet". Sajnos nem tudom megváltoztatni a múltat. Minden vágyam eddig egy kisbaba volt de most per pillanat a reakcióik miatt megriadok a gondolatától is. Hmmm...
2021. aug. 26. 20:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem egy jó kapcsolat a férjeddel.
2021. aug. 26. 20:09
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy én alapból nem vagyok a dohányosok ellen. De anyós addig nem tudta volna hanyagolni a dohányzást míg a kislányra vigyáz? Utána meg olyan büdösen játszott volna tovább a picivel? Szerintem ez így egyáltalán nem egészséges.
2021. aug. 26. 20:12
 9/17 A kérdező kommentje:
Anyós is megkapta a magáét a férjemtől persze az ő szemében is én vagyok a "szemétláda" mert ő direkt szólt nekem. Nagyon harmónikus kapcsolatunk van de ezt több mint túlzásnak érzem. Nem tudom meddig kell "bűnhődnöm" de már elegem van az egész brigádból.
2021. aug. 26. 20:18
 10/17 anonim ***** válasza:
93%

Ja ès abba gondolj bele, hogy ott volt abban a lègtèrben mèg 2 felnőtt. A fèrjed meg az unokutesója. Ők mi a lószrt csináltak addig? Legalább annyira hibásak ők is, teljesen mindegy, hogy most nem szerint te lettek megbízva.

Amúgy meg nem tudsz mást tenni, szrd le őket. Csak a hamis bűntudat keltès megy, vihar a biliben. Ès jól gondold meg, hogy ilyen fèrktől akarsz-e gyereket.

2021. aug. 26. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!