Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok azért, mert felelőtlennek látnátok a másikat?
A párommal szinte mindenben passzol a gondolkodásunk, egymásba szerettünk szinte az első randin. Hasonló életszemlélet, humor, stb.
Viszont. Egyre inkább úgy érzem, hogy a jövőt vele nem tudom elképzelni. Szakadt cipőben járt, feltörte a lábát, a kutyáját "pénz hiányában" nem ivartalaníttatta, amitől megbetegedett, elpusztult. Sírt, össze volt törve. Jogsira és autóra spórol, de mindig elkölti.
Mindezek mellett havi 120-150ezer megy el dohányzásra, nassolnivalóra, gyorskajára.
Először azt reméltem, majd ha felmennek az árak, vagy ha muszáj lesz, visszavesz a gourmet kategóriákból. De nem, az minden másnál fontosabb.
Közben egyszer majd gyereket is szeretne.
Nem tudom, nekem ez furcsa. Tipikusan azt a nőt kezdem látni magam előtt aki Burger Kingben kajál, lóg a szájából a cigi, a gyerek meg egy szakadt szandálban futkos ősszel.
Egyszerűen nem látom azt, hogy ebből bármilyen értelmes jövő kikerekedjen, egyre kevésbé tudok azonosulni az értékrendjével.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Ő nagyon érzelmes típus, én vagyok a legfontosabb az életében. Nincs családja, alig vannak barátai. Attól félek akár kárt is okozna magában ha otthagynám, viszont vele közösködni sem szeretnék.
Ti mit tennétek ilyen esetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!