Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ezért szakítani, nektek erre rámenne a kapcsolatotok?
Buli, fesztivál miatt vitázni? Vagy azért, mert közös program ideje közben mással foglalkozik?
Nem mindegy.
De szerintem butasagokon vitatkozni eléggé tré, mi lenne ha komoly gondok adódnának?
Ha nem tudtok jobb irány felé mozogni, hiába tudjátok, hogy mindketten hibásak vagytok akkor semmi értelme tovább folytatni...
"ahogy látta rajtam, hogy valami nem tetszik, már kiabált és szakítani akart"
Nem értett meg, nem törődött azzal, hogy te mit szeretnél, hogy neked jó-e, kiabált (nem gondolta, hogy halkan is meghallod?), szakítani akart.
Ő Ő Ő
És te hogy érezted megad ezalatt, és hogy vagy most?
Ha azt írod, hogy egyébként nagyon jól megvagytok, akkor minek erőltetik a közös bulizást?
Nem kell mindig egymás seggében lenni, menjetek külön bulizni, ha ez ilyen fontos.
Ilyen toxikus kapcsolatban én biztosan nem lennék, mind a ketten toxikussá teszitek.
A bulizós korszakom alatt én pont ezért voltam inkább szingli és akkor lett utána újra barátom, mikor felnőttem agyban egy párkapcsolathoz. De amúgy ha téged zavarnak a férfitémák, akkor minek mész olyan buliba, ahova csak a srácokkal megy?
"elhanyagolt a bulikon
azt mondja, hogy nem szeretné ha egy darabig velül mennék
Egyébként ezen kívül nagyon jól megvagyunk."
Nem vagytok meg jól.
De ha nem sürgős, még várhattok a szakítással.
Kulon menjetek bulizni.
Ne beszeljetek kozben egymassal.
Hagyjatok tobb maganszferat egymasnak. Nincs belenezes egymas telojaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!