Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a6 1.9 tdi kombi 2000...

Audi a6 1.9 tdi kombi 2000 evjarat. 81kw 110le Audi A6 2.5 turbo ramenne?

Figyelt kérdés

Audi A6 1.9re ra menne az A6 2.5 turbo? Ha igen min kene valtoztatnom hogy elbirja a motor (bocsi ha hulyeseget kerdezek nem ertek hozza) normális válaszokat várnék vagy esetleg valami tipp hogy jobban húzzon. Nem nagy változtatásokra gondolok ez alatt. Szóval nem olyan száz ezres tételekre csak azt szeretném hogy dinamikusabb legyen a motor chiptuningon kívül keresnék ötleteket nem sufni tuningot akarok csak lomha az autó

Esetleg érdekelne a véleményetek az autóról is esetleg mire érdemes figyelni ami könnyen elromlik

#TDI #turbó #turbó csere #Audi A6 1.9tdi turbó #Audi A6 1.9 tdi avant #81kw 110le
2021. febr. 25. 06:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Te vagy az aki a múltkor párszázezerért vett a6-ost!?
2021. febr. 25. 07:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, ez az első Audis kérdésemxd
2021. febr. 25. 07:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább a 150 lovas 1.9 PD turbóját tenném rá.
2021. febr. 25. 08:08
 4/8 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Szóval akkor én a helyedben elvinném karbantartásra, minden átnézetni, és ha lomha lehet csak meg kellene járatni magas fordulatszámon. Semmiképp nem innen tájékozódnék hanem keresnék egy hozzáértő szerelőt aki segít.
2021. febr. 25. 08:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Speciel ez nem nagy butaság, mert gyakori tuning, hogy a 2.5 TDI turbóját teszik az 1.9re. De ugyanúgy kell rá egy igényes chip, ami a motorvezérlőt átírja a nagyobb turbóhoz tartozó paraméterekre.
2021. febr. 25. 08:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Mármint a nagyobb kasznihoz az a 110 le lomha nekem nemlép olyan nagyot azt szeretném hogy kicsit dinamikudabb legyen. És a 2.5nek a turboja egy az egyben at menne?
2021. febr. 25. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, ez ilyenkor már mindig költségesebb annál mint ha egy nagyobb motorral veszel kocsit... biztos meg lehet oldani, de én hagynám
2021. febr. 25. 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként annyit tennék még hozzá, hogy jó eséllyel az is sokat segítene, ha rendberaknád a motort gyári cuccokkal. Biztos vagyok benne, hogy el van már gyengülve, és sehol nincs a 110 lóerő, azért érzed gyengének. 5 voltam.
2021. febr. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!