Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szintén ilyen, az tudna mesélni?
Az én párom olyan, hogy szélsőséges 2 személyisége van, az egyik olyan, hogyha sikerült kibillenteni és felidegesíteni, akkor olyan gonosz módon beszél, hogy nehéz száraz szemmel bírni. Amikor viszont nyugalom van, akkor gondoskodó, édes, kedves, közeledő, szeretettel teli. Nyilván ilyenkor egy morgós alkalom után nehéz már elhinni, hogy a kedvesség igaz.
Van itt szélsőséges ember, aki el tudja mondani, hogy hogyan működik ez?
Igen, könnyebb lesz, ha megértem.
Ha elhiszem, hogy a pozitív is igaz, akkor nem feltétlen kell változás.
Nem menne terápiára, oda az meg, aki el hiszi, hogy beteg. Anno volt ptsd-m, mindenki mondta, hogy az, nem hittem el, és csak akkor mertem segítséget, amikor én láttam be. Szóval ezt tőle sem várom el.
Annyit szeretnék érteni, hogy a negatív mellett a pozitív is igaz, és akkor elengedem.
Egyébként magától sosem "bunkó" velem. Ha például egész nap egy témát futtatok, akkor nap végére már lehet, hogy olyan hangon mond durva dolgokat, hogy akármilyen higgadtan, korrekten beszélek vele, az már nem segít. Olyan sosem volt, hogy ő nekem esik, vagy ők nélkül bántana. Ezeket én tudom kihozni belőle. Viszont nekem meg ez azért nem elfogadható, mert belőlem könnyű kihozni egy idegroncs állapotot, de azt, hogy bunkó legyen, szinte lehetetlen.
Terápia. Ha nem, akkor szakítás. Ha nem, akkor úgyis megunod később és szakítasz.
Nem kell ezt elviselned. Tapasztalat.
Volt ilyen exem. Gyenge és gyáva volt a terápiához. Ráadásul baromi önzőek, mert elvárják, hogy ezt elviseld. Nem vagy az anyja, hogy ezt elfogadd. Ne csinálj magadból àldozatot!
Olyanokról tudok akik ital vagy drog hatására kifordulnak magukból. Mások is kifordulnának ha innának drogoznának. Es csak azért "jók", mert nem hagy az agyukra semmi kemikália.
Akkor melyik az emberek igazi énje
Aki mentálisan egészségesen IS paraszt, annak egyszeruen ilyen a konfliktuskezelési tematikája.
#6 te is mehetsz terápiára, ha szerinted ez a megoldás.
A pocsék viselkedésre nincs mentség, nem lesz elfogadható soha, úgyhogy kár védeni egy gyengeelméjűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!