Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom bevallotta, hogy voltak érzelmei a kapcsolatunk alatt az exe iránt, mit tegyek?
Azért nem volt nekem sem 1-2 hét, nem is 1-2 hónap mire ezt elfogadtam, hanem 1-2 év. Köszönöm.
30 - Legalább ne biztasd a legális prostitúcióban!!
29 - És mit fogsz tenni, ha egyszer bejelenti h el akar válni??
24-es vagyok.
Az a baj az ilyennel, hogy nem lehetsz mellette sosem 100%-ig még nyugodt sem, főleg nem biztos a kapcsolatotokban. Úgy tűnik, neked és nekem sem megy át a szűrőn az, ha valaki még ilyen szinten nem lépett túl egy exen. Másnak ez már belefér, ha elég távol vannak egymástól, nehéz lenne újra összegabalyodniuk. De a tudat ott van akkor is. Plusz bennem azt az érzést váltja ki, hogy én másodlagos vagyok, futottak még kategória, hogy bár az ex még mindig az első helyezett nála, egyelőre én is megteszem, mert az exszel nem tud együtt lenni. Nekem ez már megalázó, ennél többre tartom magamat és látom, te is, helyes. Neked a bizalmadat is eljátszotta ezzel, mert nem tudsz nem arra gondolni, hogy hányszor mondta, hogy szeret, meg te vagy az egyetlenje, közben utóbb kiderült, hogy az exe után ácsingózik még mindig titkon. És az anyuka is nagy baj szerintem, ennyire nem szabadna belefolynia a fia kapcsolatába. Az a típus, aki foggal-körömmel védi, mosdatja a gyerekét, tehát nem tudna a barátod olyan dolgot művelni, amire az anyuka azt mondaná neked, hogy ne bocsáss meg. Érted, mindig ott lenne és traktálna, hogy a fiának bármit lehet, ő meg egy idő után el is hiszi.
Pont a hetekben történt hasonló eset egy barátnőmmel, mondjuk ott ő volt az a bizonyos ex, szóval a sztorinak ezt az oldalát is jó ismerni, hogy tudd, mire számíts a barátoddal. 5 évig voltak együtt, a végén távkapcsolatban, ami miatt végül szétmentek, de jó viszonyban váltak külön. A srác hamar összejött egy lánnyal, összeköltöztek, de szülinapon, valntin-napkor (!), karácsonykor írt vagy hívta barátnőmet, aki az elején még lekoptatta. A srác egy évig sem volt együtt a másik lánnyal, valamin összevesztek, szünetet tartottak és a srác már nem hozzá ment vissza, hanem az exhez, mert ráírt és amikor kiderült, hogy nincsenek együtt, már a lány is foglalkozott vele. :/ Sajnos ha nem tudnak 100%-ig túllépni, nagy az esély rá, hogy egyszer még az exével fogod együtt látni, ami ritka szar érzés. És sok minden függ az ex tartásától, moráljától is, ez a barátnőm nem válaszolt neki, elkerülte, amíg tudta, hogy mással van együtt, de a próbálkozás a srác részéről megvolt, és ha a te barátod exe kevésbé gerinces és beadja a derekát... Vagy meggondolja magát, akkor a barátod lehet, hogy visszamenne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!