Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom bevallotta, hogy voltak érzelmei a kapcsolatunk alatt az exe iránt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Írogatott neki, folyton emlegette, kint volt a képe a szobájában (ezt leszedte, amikor szóvátettem), most vallotta be amit tudtam eddig is. 7 hónapja vagyunk együtt, állítólag 3-4 hónapig még érzett kötődést a nő iránt. Szerintem még most is érez csak ezt már nem vallja be. Szakítsak?

2022. dec. 25. 09:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
17%
Elég arrogáns vagy kérdező.
2022. dec. 27. 14:40
 22/39 anonim ***** válasza:
48%
Azóta még vele vagy? Akkor te (is) fogyatékos vagy.
2023. ápr. 19. 15:15
 23/39 anonim ***** válasza:
48%
Szia! Ilyen férfi nem nyerô! Jobb, ha lekoptatod!
2023. ápr. 20. 06:24
 24/39 anonim ***** válasza:
Teszteli, hogy meddig mehet el. A kép a falon meg a lelkizés már láthatóan nem fért bele neked, de azért figyeli, hogy hol a határ, amit még megengedhet magának. Közben kedves anyuka puhítgat téged, hogy minél könnyebben add be a derekad és fogadd el a párodat olyannak, amilyen. Persze megteheted ezt is, de ilyen mentalitással ne várd tőle, hogy a jó irányba változzon. Sajnos az anyja bevonásán is látszik, hogy nem felelősségteljes típus és ez felnőtteknél nem változik már meg könnyen (főleg, mert a saját anyja is adja alá a lovat, neki ad igazat, őt pártolja a hülyeségben is, így ha te ki is osztod és szakítasz, az anyja úgyis meg fogja vigasztalni és elhiteti vele, hogy te voltál a hibás). Szerintem ez a kapcsolat már halálra van ítélve (amúgy jöhetne az update, hogy december óta mik történtek), attól a ponttól egész pontosan, hogy a párod belement veled egy új kapcsolatba, úgy, hogy közel sem volt még túl az előzőn. Az lett volna a helyes, ha túlteszi magát az előző barátnőn és már teljes egészében rád tud koncentrálni és csak akkor lépteti a kapcsolatot a következő szintre.
2023. ápr. 20. 10:44
 25/39 anonim ***** válasza:
Most is erez, ez nem olyan, mint a fajdalomcsillapito, aminek kimegy a hatasa.
2023. ápr. 20. 12:33
 26/39 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés inkább a tini párkapcsolatok kategóriába való.
2023. ápr. 20. 13:59
 27/39 anonim ***** válasza:
Az én férjem folyamatosan visszajár a mai napig dugni azzal a csajjal akivel 19 évesen járt 1,5 évig. Most 39. Gyakorlatilag 20 éve dugnak a nővel valamilyen formában. Nekünk gyerek, a nőnek gyerek és férj. De a férjem állandó. Ez 5 év házasság után derült ki. Sokmindent elkövettem már, de ezt a nőt nem hagyja békén. Én már elfogadtam, hogy mi hárman vagyunk ebben a házasságban és amíg ez a nő él, vagy a férjem ezek összefognak járni dugni, mert ezelőtt 20 éve megtalálták egymást mint tökéletesen összeillő szexpartnert, de mint emberek full különbözőek a szexet kivéve 1 dologban nem értenek egyet és nincs közös témájuk, értékrendjük stb.
2023. ápr. 20. 14:59
 28/39 anonim ***** válasza:
27 - Nyírd ki valamelyiket. Vagy mindkettőt!
2023. ápr. 20. 17:16
 29/39 anonim ***** válasza:

#27 teljesen megvagyok. A férjem eltart, kb. a nőcske miatt ne szól bele semmibe, hogy mit csinálok, mire költök. Kapok tőle nagyjából havi 300 ezret a háztartási kiadásokra, amivel nem kell elszámolnom. Cserébe a nőért.

Van nekem is egy "barátom"

Azt nem mondtam, hogy hülye vagyok, csak "vak"

2023. ápr. 20. 17:27
 30/39 anonim ***** válasza:
27-es, én ezt személy szerint nem tudnám csinálni, de előtted le a kalappal! Komolyan! Ha téged lelkileg már nem bánt, más téren meg jól kijöttök, hát miért ne lehetne így? Főleg, hogy te is megkapod, amit szeretnél valaki más oldalán.
2023. ápr. 20. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!