Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom bevallotta, hogy voltak érzelmei a kapcsolatunk alatt az exe iránt, mit tegyek?
Valószínűleg még érez valamit, de ha nem is érezne, neked az oké, hogy a 7 hónapból 3-4honapig mást siratott?
Mert nekem valahogy ez nem fér bele. Szakítanék természetesen.
"kint volt a képe a szobájában"
Én nem mentem volna be attól a pillanattól abba a szobába, pedig alapvetően a normális ex kommunikációban hiszek, nem zavar, ha fél-negyedévente beszel az ember pár mondatot azzal akit anno szeretett, de a Te eseted más.
Ha 3-4 hónapig érzett kötődést, akkor már 3 hónapja nem érez. Hol a probléma?
Érzett némi kötődést, de úgy elvarázsoltad hogy még az is megszűnt. Sokkal nagyobb győzelem mint egy érzéketlen emberrel lenni, aki amúgyse érzett senki iránt senkit, lezár továbbmegy mint ha interjúkon lennél és álláskeresési folyamat zajlana. Ő meg egy érző ember, és jelenleg te vagy akit majd nem fog tudni csak úgy kidobni. Tök jó jel.
Mindenkinek vannak exei, de nem mindenkinek vannak elvarratlan szálai, miért is lennének? Szerintem nagyon durva hogy kint hagyta a fotójat a szobában, ilyet még nem is hallottam.
Mivel a kapcsolat több mint felében másba volt szerelmes, ezért beléd egészen biztosan nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!