Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott nekem, majd elém állt és bevallotta, ez normális egy kapcsolatban?
1 év alatt először hazudott, de amint találkoztunk egyből bevallotta és hogy sajnálja. Hogy ez volt az első és az utolsó, de muszáj volt elmondania nekem. Nem volt egy hatalmas eget rengető dolog, de azért mégis nagyon rosszul esik.
Normális ha egy kapcsolatban egyszer is előfordul ilyen?
Hogy rendben van e azt csak akkor lehet megálapittani ha elmondod hogy miben hazudott.
Nem mindegy hogy nem akart elmenni valahova és inkább azt mondta hogy dolga van.
Vagy
Más nőkkel ismerkedik melletted és azért.
Lekéste a melós buszát mert új munkahelye van és nem tájékoztatták, hogy aznapra megváltozott a menetrendje a busznak. Nekem azt írta melózik és nem tud írni.
Hazafele összefutott a régi középsulis fiú bandájával és elmentek sörözgetni meg dumálni.
Másnap mondta el, mert mostanában keveset találkozunk és nem akarta, hogy rosszul érezzem magam amiatt, hogy a régi haverjaival van, nem pedig velem.
A gond csak az, hogy a hazugsággal van bajom, és nem haragudtam volna meg, ha elmondja egyből mi történt. Soha nem szoktunk veszekedni se, hanem inkább megbeszéljük a dolgokat.
Megbeszéltük, hogy még egy hazugság és vége, mert nem egy ilyen hazudgálós kapcsolatunk van és ez nem fér bele. Azt mondta teljesen megérti és szégyelli, de akkor az tűnt jó ötletnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!