Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom bevallotta, hogy voltak érzelmei a kapcsolatunk alatt az exe iránt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Írogatott neki, folyton emlegette, kint volt a képe a szobájában (ezt leszedte, amikor szóvátettem), most vallotta be amit tudtam eddig is. 7 hónapja vagyunk együtt, állítólag 3-4 hónapig még érzett kötődést a nő iránt. Szerintem még most is érez csak ezt már nem vallja be. Szakítsak?

2022. dec. 25. 09:27
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Az anyjával közösen előadták amúgy, hogy 12 éves kislány szintjén vagyok, ha ezt felfújom. És mit meg nem tett értem a kicsi fia, hogy akarata ellenére nem kereste a nőt, mert én erre kértem (döbbenet). Meg hogy inkább azt értékeljem, hogy mennyire szeret, gyűrűt akart nekem venni, már hetek óta erről beszélt neki bla bla, én meg lapátra teszem egy "semmiség" miatt. Hogy lehetek ennyire szemét pont karácsonykor (Szenteste reggelén "knált meg" a párom ezzel az "őszinte vallomással".) Köpni-nyelni se tudtam.
2022. dec. 27. 08:22
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, még az anyját is rád uszította? Menekülj, amíg nem késő!

N

2022. dec. 27. 08:51
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyre gázabb.
2022. dec. 27. 09:13
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy biztos, ha új barátnője barátja, társa van az embernek akkor zárja le az előzőt, és ne emlegesse, ne legyenek kint képek, és ha pityereg akkor otthon magába.

De ez kb. olyan, hogy az "új" a búfelejtő. Előbb lépjen túl az előzőn.

A másikkal szemben kib**aszás ez úgymond.

2022. dec. 27. 10:45
 15/39 A kérdező kommentje:
Nos, képes lett volna nekem pityikézni róla már az első randin is, csak leállítottam. Utána volt, hogy többszöri figyelmeztetés ellenére is folytatta, meg tette a szemrehányásokat hogy nem hallgatom meg, meg nem akarom őt megérteni. Ki akarta velem beszélni az egész kapcsolatot, mert lelkiszemetesnek nézett. Persze hogy konfliktus lett ebből, és én voltam hülyének beállítva. Aztán egy nagyobb balhé után száját húzogatva abbahagyta, amit időnként azóta is felemleget, hogy én tabu témákat meg korlátokat csinálok neki, és "feltételes a szeretetem". Most vallotta be, hogy nem alaptalanul akadtam ki, mert valóban voltak még érzelmei, amit gőzerővel tagadott akkor. Most ott tart, hogy magát állítja be hősnek most ezért a vallomásért, és nem érti, hogy miért nincs díjazva az "őszintesége". Szerintem a párom érzelmileg fogyatékos.
2022. dec. 27. 10:57
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a párom érzelmileg fogyatékos."

Akkor minek vagy még vele??????????????????

2022. dec. 27. 11:02
 17/39 anonim ***** válasza:
91%
Azzal a lendülettel ki kell az ilyet vágni. Nézd, én ismerkedek valakivel, vele is beszéltünk az exekről, de csak olyan szinten hogy mi az, amire soha többé nem vágyunk....ez, hogy ezt a pofádba vágja rezzenéstelenül, az exemre emlékeztet. Ő meg azt vallotta be hogy más nőkre vágyik, mintha szimplán az időjárásról beszélne. Ezek az emberek folyamatosan aláznak minket, és még ők ptóbálják az őszinteségük miatt angyalnak tettetni magukat. Nem, nincs rendben, és isten mentsen hogy gyűrűt húzzon. Rakd ki minél előbb
2022. dec. 27. 12:43
 18/39 anonim ***** válasza:
88%
ilyen nincs, hogy véletlen maradnak kinn a képek. Mikor mi szétmentünk, azzal a lendülettel vágtam be minden fotót a szekrény mélyére (én semmit se dobok ki, sajnálom őket), de az hogy a falon virít az szimpla pofátlanság és a provokáció eredménye
2022. dec. 27. 12:45
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiknek van legyen nő vagy férfi érzelme vissza is menne hozzá akár mit is csináltak vele én már ebbe fáradtam bele nyomorék exek mindig nem tudják kitörni az életükből. Az én példám barátnőm vissza ment az exéhez aki megverte és meglopta mondanom se kell hányingerem van én aki mindent megadtam volna neki de legyen boldog vele remélem kapni fog még tőle. Nekem nem ezért nem kell kapcsolat inkább leszek szeretője valakinek akkor sokkal őszintébbek velem
2022. dec. 27. 13:04
 20/39 anonim ***** válasza:
62%
A másik csaj ismerősömet rommá csalta az exe most lattom Facebook megbocsájtott neki és most már a gyereküket is várják szép egy család lesz😂 itt tényleg egy rohadéknak kell lenni
2022. dec. 27. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!