Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy párkapcsolat, ahol a nőt nem elégíti ki a párja, és a nő ezt nem jelzi a férfinak, annak mi az oka?
Na, én kapcsolatban vagyok, és soha nem volt még semmilyen orgazmusom, így fogok válaszolni. :D
- Először is, nem úgy gondolom, hogy a "nőt nem elégíti ki a párja". Mármint nem gondolom, hogy ez az ő feladata lenne.
- Velem van a baj, az én hibám, nem az övé, hiába mondanám neki, nem az ő dolga lenne.
- Tudja, hogy nem szoktam elmenni, még csak megjátszani se tudnám, ha akarnám se. Ha tudja, minek mondjam?
- Azért kipróbálnám, kíváncsi lennék, hogy milyen lehet, de megvagyok nélküle, így is szoktam élvezni.
- Én biztos nem mondanám senkinek, hogy mit csináljon (na nem mintha tudnám, hogy mit kéne csinálnia), azt csinál, amit akar, ami neki jó. Ha neki jó, nekem is jó. Kivéve, ha fizikailag nem jó vagy fáj.
- Ő is úgy gondolja, hogy a ki-be mozgástól szoktak elmenni a nők. Én is olvastam cikkeket a csiklóról meg ilyenek, de azok se saját tapasztalatok, szóval fogalmam sincs, hogy most "kinek van igaza", szóval hiszek neki, ő a tapasztaltabb.
Azt hiszem ennyi, bár lehet, kihagytam valamit.
Már értem miért panaszkodnak a férfiak rátok csiklós csajok. Szerencsére van néhány nő aki képes felfogni hogy különbözőek vagyunk. Hiába erőltetitek hogy muszáj úgy csinálni ahogy nektek jó. Csak magatokat égetitek le. Ha nem tudtok abból kiindulni hogy különbözőek a női testek, akkor úgyse fog titeket annyira szeretni senki hogy azt csinálja amit követelsz. Max ha lefizeted vagy odaköltözteted magadhoz és pénzért megveszed a pasidat.
Igenis túl sok nő vekeng a saját csiklós stílusáért, és jobb lenne ha nem úgy állítanátok be hogy csak ilyen van.
Ameddig ez ilyen egyoldalú, addig nem fog senki megdicsérni érte hogy szót emelsz, mert éppen hogy túl vagytok erőltetve már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!