Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak friss párkapcsolatban mindenképpen óriási szexuális étvágya kell legyen?
Én épp most ismerkedek meg egy lánnyal. Nem úgy írok neki, hogy közben erekcióm van. Kellemes témákról beszélgetünk, partnert keresünk. Valószínűleg ha jobban megismerjük egymást, és találkozunk majd személyesen, nagyobb és másfajta vonzalom alakul ki. De jelenleg nincs óriási szexuális vágyam. Miért is lenne? Egy pár napos ismerettség után, amikor még azt se tudom miket gondol, nem a testét fogom kizárólag kívánni. Eljön majd annak az ideje is.
A média meg kötvélemény mást mond? Hadd mondják. :)
A legnagyobb baj az hogy te egy pletyka szarságra akarsz hallgatni.
Média meg közvélemény, a legnagyobb bajkeverő valamik ezek.
Szerintem általában igen. Egy olyan férfinak, akinek egyébként normális az étvágya, a rózsaszín ködös korszakban azt be lehet szorozni sokkal. De vannak azért aszexuális férfiak is (ahogy nők is - ismerek ilyen párost). És persze vannak úriemberek, akik megvárják, amíg a nő ugrik rájuk ;), sőt mondhatnak nemet is olyankor is, ha úgy érzik, hogy az illető még megbánná, mittudomén a vallásos neveltetése miatt. Na de az első után már azért ők is szerintem vérszemet kapnak.
Megfordítva viszont attól, hogy kívánják egymást és reggel-este összebújnak, még nem csak a testiség körül foroghat az a kapcsolat. Lehet nagyokat lelkizni, kirándulni, színházba menni vagy főzni is együtt, bemutathat az anyjának és írhat hozzád szerelmes verset... Ezek abszolút nem zárják ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!