Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy párkapcsolat, ahol a nőt nem elégíti ki a párja, és a nő ezt nem jelzi a férfinak, annak mi az oka?
Az is lehet, hogy szimplán csak nem meri elmondani, mert nem akarja megbántani vele a másikat. (Ilyenen persze nem szabad megsértődni, arra kell törekedni, hogy változzon, ha valami nem jó.)
De én annak a híve vagyok, hogy jobb segítséget kérni a másiktól amellett, hogy figyeled a reakciót, mert nehéz egyből jól csinálni, mivel nem ismered még a másik testét. Ugyanis közel sem szereti mindenki ugyanazt.
Első: a nők java részének nincs orgazmusa. Egyetértek, mármint amennyiben úgy értetted, hogy hüvelyi orgazmusa nincs. Nekem sincs. Nem is úgy gondoltam a kielégítést, hogy a férfi betolja a péniszét a nőbe. Ettől kevés nő elégül ki. A másik, több energiát igénylő formájára gondoltam, a csiklóizgatásra. Az tuti módszer. Erről szól a kérdés. Ha a férfi nem elégíti ki a nőt?
Miért játsszák el nők egy férfi kedvéért, hogy van orgazmusuk?
Azt tudom, hogy én miért nem jeleztem, most mások véleményét, magyarázatát hallgatnám meg.
"Miért játsszák el nők egy férfi kedvéért, hogy van orgazmusuk?"
Szerintem sokan szégyellik, és inkább megjátssza, mert azt hiszik, hogy velük van a gond és nem bíznak meg annyira a partnerben vagy az adott srácban, hogy ezt elmondják neki, vagy szimplán az van benne, hogy nem akar ezzel csalódást okozni a pasinak.
De ez nagyon téves és rossz hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!