Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy párkapcsolat, ahol a nőt nem elégíti ki a párja, és a nő ezt nem jelzi a férfinak, annak mi az oka?
Figyelt kérdés
Nem fontos neki, hogy orgazmusa legyen? Vagy nem meri?2022. dec. 21. 22:45
11/32 A kérdező kommentje:
Alig várom, hogy megtudjam, mire van igénye a legtöbb nőnek. 10-es, te férfi vagy? A legtöbb nőnek nincs hüvelyi orgazmusa.
2022. dec. 21. 23:19
12/32 anonim válasza:
Nő vagyok, és sok nőt olvastam akiknek de pedig van hüvelyi, és kiakasztó hogy terjesztitek ezt hogy márpedig ilyen nincs. De van, és van akiknek ezt jelenti a szex, és nem a csiklós bohóckodást, amit már szegény férfiak is azt hiszik muszáj.
13/32 anonim válasza:
Sőt, tovább megyek 10 a csikló izgatás növeli a hüvelyi orgazmus erősségét is, emellett teljesen más érzés. Én képes vagyok a hüvelyi orgazmusra, de, egyrészt sokkaljobb, ha normális előjáték van, másrészt, a hüvelyi és a csikló izgatásával keltett orgazmus össze se hasonlítható. Sőt, a kettő együtt az igazi.
Kérdező, sok nő nem tudja pontosan mi a jó neki, így a férfinak se tudja átadni. Talán ezért se szólnak.
14/32 anonim válasza:
13 Az gondolom egy harmadik eset. Hagyjátok élni légyszi azokat is, akiknek hüvelyire van igénye de külön csikló nélkül (ugyanis a hüvelyinél two in one működik egyben az egész), mert épp elegen vannak ők is. A nők különbözőek, sok szempontból, meg kell ismerni az adott nőt, a hülye cikkeket meg visszább venni.
15/32 anonim válasza:
14 én speciel nem olvasok ilyen cikkeket, én a saját véleményem és tapasztalatom írtam le. Szerintem egyáltalán nem baj, ha a férfiak edukálva vannak arra, hogy vannak nők, akiknek erre van igénye, akiknek normális előjáték kell, vagy épp szex közben is igénye van a csikló izhmgatására, aztán, akinek nincs majd ügyesen jelzi. Visszább venni mindig könnyebb, mint hozzátenni.
17/32 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok és nőként terjesztem ezeket. Szerintem muszáj a csiklós bohóckodást.
2022. dec. 21. 23:37
18/32 anonim válasza:
Kérdező, szerintem azt is el kell fogadni, ha valakinek erre nincs igénye. A lényeg csak az lenne, hogy a férfiak ne plusz feladatként tekintsenek rá. Vagy legabbis legyen alapvető, hogy van akinek kell. Aztán mindenki megbeszéli az aktuális partnerrel, hogy mi, hogy jó neki.
19/32 anonim válasza:
Én nem szégyellem, de nincs kedvem ezzel foglalkozni, beszélni róla, gyakorolni meg mittomén. Nem vagyok prűd sem, nem azért nem beszélek róla. Csak nincs hozzá kedvem. Felesleges macera. Ennyi. Ha orgazmust akarok, megoldom, de kb jó ha kéthavonta eszembe jut, hogy kielégíteném magamat.
20/32 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen nem lehet megbeszélni ezt sok férfival.
Én mindig mondom ha nem volt vagy épp mire vágyok. Ha látnám, h a pasi szrk rá akkor én is ha elmegyek kiszállok aztán oldja meg maga...de ezz max párszor játszanám be, aztán ott is hagynám.
Szerencse egy ilyen férfival volt eddig csak dolgom.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!