Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hány alkalmat adnátok egy ilyen férfinak?
Már több hónapja ismeritek, mire eljott az ideje az első együttlétnek. Amikor azonban lehuztam a gatyáját megláttam egy kis 9cm-s péniszt. Nem tudom, hogy ez micropenisznek számít-e, de lehet hogy erektált állapotban megnőtt volna maximum 12-re. Szóval a méretével nem is lett volna gondom, de fel sem tudott állni a srácnak. Nagyon szeretem őt, ugyhogy megpróbáltuk még ez után négy alkalommal, és egyszer sem tudtuk felállitani neki. Illetve egyszer sikerült, de ahogy rá akartuk tenni az óvszert azonnal lelankadt.
Ti mit tennétek ebben ah esetben? Belemennétek hosszú párkapcsolatba úgy, hogy ti soha nem tudtok majd örömet/orgazmust okozni a párotoknak? Neki ott a keze, és a nyelve amivel örömet tud szerezni... De én nekem iszonyú rossz érzés, hogy ezt képtelen vagyok viszonozni egy életen át
Amikor megnyitottam a kérdést, szinte éreztem, hogy ilyen jellegű probléma lesz.
Nézd, mondhatják neked, hogy légy türelmes, meg szeresd, meg éreztesd vele, hogy elfogadod olyannak, amilyen... csak hát nem ez a helyzet.
Nincs feltétel nélküli szerelem. Az emberek azért alakítanak ki kapcsolatokat, mert abból örömöt és boldogságot szeretnének nyerni.
Nyilván te sem vagy kivétel, és emiatt ne is érezd magad rossznak. Ez nem önzőség, ez természetes emberi tulajdonság. Nyilván te is, mint nő, szívesen szexelnél falakat rengető módon. Nyilván jobban örülnél, ha a párodnak 20 centis műszere lenne, úgy állna, mint a villanyoszlop, és 20 perces vad menetet adna neked az este.
Az a baj, hogy ez egy ördögi kör, amiben nincs jó döntés. Szerintem inkább hagyd a párodat. Tudom, nem akarod megbántani, meg stb. de ez így nem kapcsolat. Kapcsolatot nem lehet sajnálatra és szánalomra alapozni. Előbb-utóbb úgyis előjön a probléma miatti frusztráció. Hiába próbáljátok eljátszani, hogy minden rendben van, mindkettőtök érezni fogja, hogy rohadtul nincs rendben semmi. Az egész mesterkélt, erőltetett, izzadtságszagú lesz, bármit is csináltok.
Szóval szakíts, és ne pazarold az idődet.
Na, hogy a másik oldalról is hallj véleményt elmondom a sztorimat. Mereven 13 cm, de engem az sose itgatott, mert nem tudok vele mit csinálni, azzal kell dolgozni, ami van, nem is volt panasz eddig… szóval első hosszabb kapcsolatom előtt is mindig gond volt a merevedéssel, egészséges huszonévesként bíztam benne, hogy lelki eredetű. Az is volt de urulogushoz, pszichologushoz mentem sokszor. Első barátnőmnél is megesett, első pár alkalommal ha fel is állt, nem tartott sokáig. Lassan viszont tovább és tovább maradt fent, (bőven a 4. alkalom után), s lett belőle egy majdnem 7 éves kapcsolat rengeteg szexszel. Mostani barátnőmmel is hasonloan indult, 3 alkalom volt, de fokozatosan javult s utána ment minden, mindennapos a szex, van hogy napi 3-4.
Nem mondom, hogy tutira megjavul ennek a férfinak is, meg az se mindegy hogy a négy alkalom milyen időszakra vonatkozik, hány napról beszélünk, de ha gondolod még próbálkozzatok, hátha javul. A srác meg étkezzen jól, ne legyen fáradt, sokat igyon, és ne maszturbáljon sokat, sőt legjobb ha leáll vele egy ideig. Garancia nincs a sikerre, könnyen lehet hogy erősen biszex, vagy akár meleg és önmagának se akarja bevallani, de ezt igy láthatatlanban nem lehet megállapitani, a döntést rád bízom. Rossz döntés nem lesz egyik sem.
Ha neked nem az a problémád, hogy nem tud teljesíteni, hanem, hogy te nem tudsz neki örömet okozni, akkor még adj neki időt.
Teljesen jogos lenne azért szakítani, mert rendes szexet szeretnél nem csak pettingelni életed végéig. Ha viszont azért szakítanál, mert a másik nem tudja élvezni, akkor csak még nagyobb törést okoznál benne a kudarc miatt.
Menjen el a srác szexuál pszichológushoz, próbáljátok ki a viagrát és lassan, fokozatosan próbáljátok elérni, hogy felálljon. Elsőre az is jó, ha a kezeddel tudsz annyi ingert belevinni, amitől feláll. Ha nem szervi problémája van, akkor fokozatosan javulni fog.
Mindenképpen adok neki esélyt, ahányszor csak szeretné. Viszont attól is félek, hogy csak azért van velem, mert én vagyok az egyetlen lány, aki ennyire türelmes vele, és szeretem, és nem pedig azért van velem mert ő is kíván.
Nem tudom mit gondoljak, és ez egy nagyon érzékeny téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!