Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti hány alkalmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hány alkalmat adnátok egy ilyen férfinak?

Figyelt kérdés

Már több hónapja ismeritek, mire eljott az ideje az első együttlétnek. Amikor azonban lehuztam a gatyáját megláttam egy kis 9cm-s péniszt. Nem tudom, hogy ez micropenisznek számít-e, de lehet hogy erektált állapotban megnőtt volna maximum 12-re. Szóval a méretével nem is lett volna gondom, de fel sem tudott állni a srácnak. Nagyon szeretem őt, ugyhogy megpróbáltuk még ez után négy alkalommal, és egyszer sem tudtuk felállitani neki. Illetve egyszer sikerült, de ahogy rá akartuk tenni az óvszert azonnal lelankadt.

Ti mit tennétek ebben ah esetben? Belemennétek hosszú párkapcsolatba úgy, hogy ti soha nem tudtok majd örömet/orgazmust okozni a párotoknak? Neki ott a keze, és a nyelve amivel örömet tud szerezni... De én nekem iszonyú rossz érzés, hogy ezt képtelen vagyok viszonozni egy életen át

2021. dec. 8. 07:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
89%

#18 Ha 5 alkalom után sem sikerül mégcsak betenni sem és így is vele marad, szerintem enyhe kifejezés a türelmes. Nem csak a férfi lehet kielégületlen és kívánós. Írom ezt férfiként.

Pontosan tudom, hogy vannak emberek, akiknek problémájuk van a szexualitással. A feleségemnek több, mint fél évébe került, mire el tudott lazulni és élvezni tudta a szexet a korábbi "tapasztalatok" miatt. Bármilyen hihetetlen én sem hagytam el, attól függetlenül, hogy sikosítóval is annyira beszűkült, hogy nem fért be még az ujjam sem és nem volt lehetőség szexelni.

A saját péniszemet ismerem az nem elég ahhoz, hogy tapasztalt lehessek a szexben? Nem érdekel mekkora van másnak. A cikkben 13,14 cm-t írnak az átlagos erektált péniszre Britanniában. Lehet újdonság, de régiónként eltérő az átlagos péniszméret és a magyarok nem a szász népcsoportba tartoznak. Ha a cikk megnyugtat és jobban érzed magad tőle, akkor meghajlok bölcsességed előtt. Mindegy milyen hosszú a pénisz, amíg eléri a G pontot és elég vastag, hogy érezzen is valamit a nő.

Ha valakinek fél-egy óra kell egyáltalán az erekció eléréséhez az se nem normális, se nem egészséges. Valamilyen szervi, vagy lélektani oka van és indokolt szakorvost felkeresnie vele.

2021. dec. 9. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!