Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ŐSZINTÉN, mit lépnétek és miért?
Együtt vagy egy olyan pasival, akikről itt a Gyakorin mostanában olvasom, hogy "ALAP" pasik.
Azaz: 35 alatti, diplomás, havi 600-1M fizu, lakás és kocsi, semmi hitel.
Majd hazamegy, leültet, és közli, hogy váltani fog, mégpedig gyökeresen.
Pl.: Jól menő ügyvédként elege van, hogy bűnözőknek segít, így jelentkezett rendészeti suliba, és rendőrjárőr lesz.
Vagy sikeres brókerként megcsömörlött, és a Kis-Balatonhoz költöztök, és ő halászati őr és túravezető lesz.
Vagy az IT-s pasid hazamegy a 800 lelkes falujába, és informatika tanár lesz, meg rendszergazda.
Vagy a plasztikai sebész pasid Ukrajnába megy a doki haverjaival egy frontkórházba.
Ezekkel együtt a pénznek és a presztízsnek vége. Neked is!
Vele maradsz/mész? Miért?
(Tudom, neked is van 3 diplomád és havi 4,6M így egyedül is meg tudsz élni.)
#29 Én azt mondanám, hogy a nők a biztonságra mennek.
Ha egyik napról a másikra önmegvalósításba kezdesz és nem törődsz a pároddal, akkor ő miért törődne veled?
30
Ha ugyanugy marad a jó anyagi helyzet tőlem oké, de nehogy már amiatt csokkenjen az eletszinvonal, mert ő raunt a munkara meg a stresszre. Senkinek sem konnyu
Ha valakinek valóban van hitelmentes saját lakása, akkor onnantól nem kell olyan rengeteg pénz szvsz.
A legtöbb embernek a lakhatás miatt kellene sok pénz, az albérlet meg az önerő összegyűjtése elég sokba kerül. Ha lenne saját házam, gondolkodás nélkül keresnék valami stresszmentes, akár részmunkaidős állást. 🤷♀️
33
😅😅
Es mibol fizted a rezsit? Javitasai/fenntartasi ktg.eket? Merthogy, egy haz eseteben, mindig van mit javitani ám
Szerintem sehol nem írtam, hogy nulla forint elég. Házban élek, tudom mivel jár. De nyilván ha nincs lakbér vagy törlesztő, az akár pár százezer forint spórolás havonta.
Jaaaaaaaaaaaaa, hogy ne csak keressen jól a pasi, de költse rád/közös, általad kitalált dolgokra? és van olyan idióta, aki ebbe belemegy?
Mármint minek akarnék veled menni Balira, mikor inkább Alaszka vonz?
Minek cseréltessem le a konyhabútort...pláne a TE lakásodban, mikor annak az árán veszek egy Omega órát?
Minek vegyek kombit? Mi vagyok én, zöldséges, vagy területi képviselő? Nekem a 2 üléses sportkocsi kell. Gyerek? Tőlem? Te gyógyszerre iszol?
36
Ez teljesen rendben van, csak illik elore kozolni, vagy, ha jól kérdezek: Pl. akarsz e családot/gyereket, stb. ne hazudj!
Neked nem kotelezo ezeket megtenni, nekem meg nem kotelezo veled osszejonni. Hol a gond?
Nekem is vége??? Miért?? :OO Mi történik még, amit nem írtál le?
Miért ne maradnék? Örülnék, hogy a szerelmem rátalált szíve alkotási stílusára, és megtalálta helyét a világban. Öröm lenne, hogy legközelebbi társaként vehetnék részt a folyamatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!