Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ŐSZINTÉN, mit lépnétek és miért?
Együtt vagy egy olyan pasival, akikről itt a Gyakorin mostanában olvasom, hogy "ALAP" pasik.
Azaz: 35 alatti, diplomás, havi 600-1M fizu, lakás és kocsi, semmi hitel.
Majd hazamegy, leültet, és közli, hogy váltani fog, mégpedig gyökeresen.
Pl.: Jól menő ügyvédként elege van, hogy bűnözőknek segít, így jelentkezett rendészeti suliba, és rendőrjárőr lesz.
Vagy sikeres brókerként megcsömörlött, és a Kis-Balatonhoz költöztök, és ő halászati őr és túravezető lesz.
Vagy az IT-s pasid hazamegy a 800 lelkes falujába, és informatika tanár lesz, meg rendszergazda.
Vagy a plasztikai sebész pasid Ukrajnába megy a doki haverjaival egy frontkórházba.
Ezekkel együtt a pénznek és a presztízsnek vége. Neked is!
Vele maradsz/mész? Miért?
(Tudom, neked is van 3 diplomád és havi 4,6M így egyedül is meg tudsz élni.)
Az a problema haver hogy mindegyikből van ismerősöm, és egyik se elmeháborodott hogy váltson.
Szóval a kérdésed csak provokácio, jelentettem.
Tudod! Én nem mennék vele! és nem keresek jól sem!, (netto 600 körül, ami hidd el, hogy nem jó fizetés, átlag életre elég, de valóban eltartanám magamat egyedül is)
Viszont, nem fogom felcseszni az életemet valakiert, aki meghülyült! Merthogy, normális ember, ilyrt nem tesz! Eleve nem b*ssza fel a karrierjét azert, hogy halőr legyen, amiért előtte 10-12 évig keményen dolgozott!
A másik pedig: Egy kapcsolatban, nem "közli" a pasi, hogy ez lesz, hanem előbb megkérdez! De látszik, hogy sosem volt nőd!
Az eskü ugy szól, hogy "jóban, rosszban" - a "f*szságban," nincs közte!
14
Ezekre nem fog ám reagalni 😅 pedig, komolyan kiváncsi lennék
"Ezekkel együtt a pénznek és a presztízsnek vége. Neked is!"
Nekem miért is?
A férjemmel együtt doktoráltunk gyógyszertudományokból, ő egy rövid ideig próbálkozott a versenyszfériában, de nem érezte jól magát, és visszament az egyetemre tanítani. Én maradtam a versenyszférában, házasságunk több mint 15 éve alatt végig a többszörösét kerestem, mint ő. És mielőtt valaki rákérdez, a házasságunk nem a pénz miatt ért véget, hanem mert meghalt egy balesetben.
Mivel egyetemen tanított, így kérdéses, hogy a presztízsnek mennyire volt vége, én soha nem tekintettem így. Sőt, büszke voltam a publikációira, a sikeres diákjaira, a tudományos műhelyre, ami képült körülötte.
A pénzről, amit megkereshetett volna, könnyű volt lemondani, mert magam is eleget keresek egy jó életszínvonalhoz. A presztízsről is le tudtam volna mondani, ha más utat választ, és például pékműhelyt nyit. Viszont a munkám és a lányunk iskoláztatása miatt a nagyvárosi létről semmiképpen, háborús zónába pedig semmiképpen nem követtem volna. A nyolcvanas évek második felében édesanyám gyermekorvosként Etiópiában dolgozott, amit akkor és ott tapasztaltam, egy életre elvette a kedvemet attól, hogy még egyszer hasonlónak tegyem ki magamat, a lányomat pedig végképp nem.
És igen, én is egy olyan nő vagyok, aki úgy gondolja, hogy egy diplomás, elfogadhatóan kereső, elfogadható egzisztenciájú társat keres - az elvárásaim pedig nem hogy nem haladják meg, de el sem érik azt, amit én magam teljesítek. Ugyanakkor fontosnak tartom kiemelni, hogy életkoromból függően hozzám ötvenes férfiak illenek, nem 35 alattiak, így az elvárásaim jóval realisztikusabbak, úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!