Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, mit csinálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, mit csinálok rosszul? új barátnőm ha elkezdek vele szerelmeskedni leállít, mert szerinte ez illetlen dolog és azt mondja addig nem fogja tudni élvezni amig nem leszünk házasok

Figyelt kérdés
és ezzel el is megy a kedvem a dologtól van még magamnak se tudom kézzel befejezni emiatt
2022. dec. 19. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Páros lábbal kell kirúgni az ilyet.

Két évet húztam le egy ilyen penészfarok oldalán, aztán megjött az eszem és dobbantottam. Minél hamarabb szabadulj meg tőle.

2022. dec. 19. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:
10, Miért bántad meg? Leírod kérlek, akár privátban? Mástól is jöhet.
2022. dec. 22. 23:30
 13/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem veled van a baj. Hagyd el, zsarol. Nincs rá semmi garancia, hogy esküvő után hajlandó lesz rá. Egy életre tönkre tud tenni az ilyen. Ne hagyd kizsarolni a házasságot. Undorító, amit csinál.
2022. dec. 23. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!