Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bolondulnak meg a nők ilyenkor?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt a párommal. Most költöztünk össze és már becsicskít. Most azon vesztünk össze, hogy lejöttem a kocsmába haverokkal , fiúk-lányok vegyesen és nem értem haza 7-re. Igaz 2 kor jöttem el, de legalább este 10-ig akarok maradni. Nem érti meg, hogy nekem is kell egy kis lazítás. A lánybarátaimmal sem jön ki, féltékeny. Az alkohol miatt is csesztett, ugyanis antialkoholista. Otthon nem lehet egy üveg sör és semmi. Nem érti meg, hogy 24 évesen nem az a legjobb nekem , hogy filmezzek/főzöcskézzek vele, vagy kutyát sétáltassunk. Néha kell az is, de még fiatal vagyok… Azt mondta ha nem érek haza legkésőbb 8-ra és ha részeg leszek akkor összeszedi a cuccait és elmegy. Nem tudom minek kell ez az érzelmi zsarolás. Előző barátnőim is hasonlóak voltak…2022. dec. 17. 19:24
41/56 anonim 

válasza:

Te olvasod magad, kérdező? És még hogy a nők bolondulnak meg. :D
43/56 anonim 

válasza:

A mókuskerék nem csak a munkára vonatkozik, hanem a minták is amiket követsz. Írtad, hogy az előző kapcsolataid is hasonlóak voltak, de ha az előző kapcsolataidban sem tudtál mérlegelni, fontossági sorrendet állítani, akkor az nem a nőid hibája, hanem a tiéd. Felnőtt ember nem maradozik ki így, nem kocsmázik több mint 8 órát, vagy jár el bulizni a párja nélkül. Illik a szavadat tartani. Lerí hogy nem élted ki magad, még nem tudsz kikötni és egy komoly kapcsolatban élni, erre nem állsz készen. Neked kell a pezsgés, de a párod nem elég szórakoztató számodra. Ő csak úgy fogja érezni a szereteted, ha megfordítod a dolgokat, több időt töltesz vele, és csak tényleg néha elmész szórakozni. Szó sincs róla hogy be akarna csicskítani, csak azt akarja hogy figyelj rá, hallgasd meg, halld meg hogy neki ez így nem jó, és fáj amit teszel.
44/56 A kérdező kommentje:
Most értem haza. Már alszik
2022. dec. 17. 22:54
45/56 A kérdező kommentje:
Már miért ne éltem volna ki magamat? 16-20 éves koromban faltam a nőket, meg is csaltam néhány akkori barátnőmet, becsúszott a fű is párszor a pia mellé. Azóta megváltoztam. Ha valaki kiélte magát az én vagyok. Szerintem ezek fényében nem nagy szám az, hogy néha szórakozom kicsit.😁
2022. dec. 17. 22:56
46/56 anonim 

válasza:

Akkor ezek szerint mégsem élted ki magadat. Annyit változtál, hogy nem füvezel? Az szép
47/56 A kérdező kommentje:
Nem iszom annyit + nem csalom meg a páromat. De mindegyis 😉
2022. dec. 17. 22:59
48/56 anonim 

válasza:

Ez alapdolog. Kivéve ha valaki eleve jellemhibás és függő. Akkor valaki mégis eltalálta mikor ledrogosozott. És még te háborodtál fel😂🤡
49/56 anonim 

válasza:

Látod? Nem számít, hogy kieled magad vagy sem(te jó ég, ez is mekkora hülye szó már), mindig olyan maradsz, amilyen voltal. Halat adok az égnek, hogy az én 24 éves párom nem ilyen. Hányok az ilyen “felnőtt” gyerekektől, mint te. Nem tudsz más programot szervezni a haverokkal, mint heti 3-4 kocsma ? Komolyan???
24N
50/56 anonim 

válasza:

"Felnőtt, komoly párkapcsolatban élő férfinak nincsenek "lány barátai"."
Amire te gondolsz, az a csicska papucs egy házisárkány mellett, nem a felnőtt feérfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!