Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bolondulnak meg a nők ilyenkor?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt a párommal. Most költöztünk össze és már becsicskít. Most azon vesztünk össze, hogy lejöttem a kocsmába haverokkal , fiúk-lányok vegyesen és nem értem haza 7-re. Igaz 2 kor jöttem el, de legalább este 10-ig akarok maradni. Nem érti meg, hogy nekem is kell egy kis lazítás. A lánybarátaimmal sem jön ki, féltékeny. Az alkohol miatt is csesztett, ugyanis antialkoholista. Otthon nem lehet egy üveg sör és semmi. Nem érti meg, hogy 24 évesen nem az a legjobb nekem , hogy filmezzek/főzöcskézzek vele, vagy kutyát sétáltassunk. Néha kell az is, de még fiatal vagyok… Azt mondta ha nem érek haza legkésőbb 8-ra és ha részeg leszek akkor összeszedi a cuccait és elmegy. Nem tudom minek kell ez az érzelmi zsarolás. Előző barátnőim is hasonlóak voltak…
Nem veszed fel neki a telefont, aztán azt írod, hogy szereted. Vicc vagy kisfiú.
Akit szeretünk, azzal nem így viselkedünk. Regen minden nap ittál, már csak heti 3-4x. A szemembem továbbra is alkesz vagy.
Pajzán poénkodni az ellenkező nemmel...jó reggelt, ezt flörtölésnek hívják.
2022. dec. 17. 21:08
32/56 anonim válasza:
Kibeszeled magadat csak, hogy te ártatlan kisfiú vagy.
Kisfiú 100%,de hogy ártatlan kész vicc. 🤡
Nem vagy szerelmes, egy alkesz vagy, aki vagy egyedül végzi, vagy egy másik alkoholistával és szétmegy a mája, ennyi.
24 évesen nagyon szomorú, hogy többet ér a vedelés és a piálós barátaid, nők mint a párod.
Remélem megjon az esze minél hamarabb.
2022. dec. 17. 21:14
33/56 anonim válasza:
Felnőtt, komoly párkapcsolatban élő férfinak nincsenek "lány barátai". Olyan a tiniknél létezik.
2022. dec. 17. 21:19
34/56 A kérdező kommentje:
Nyugi. Azért mert egy szombatomat azzal töltöm, hogy chillezek kicsit az nem azt jelenti, hogy nem érdekel a párom. Azért vagyok gyerek mert fontos az én idő? Vagy a kocsma miatt? Az(ok) a válaszoló(k) aki(k) azt írják , h kisfiú vagyok, jártak már kocsmában? Tudjátok mennyi 50+ ember is jár ide? Ők is gyerekek? Nem mondtam, hogy matt részeg leszek. Én jókedvűre iszom magam, az meg inkább szórakoztató mintsem visszataszító. Nem ismerek olyan faszit a korosztályomból aki nem iszik. 💀
2022. dec. 17. 21:21
35/56 anonim válasza:
De te magad írtad, hogy többet ittál és még most sem hagytad abba, mert neked kell az ital.
És ja úgy írsz mint az alkoholisták vagy a drogosok, nincs gond, mert nem iszok annyit.
Rá vagy szokva, nem vagy képes róla lemondani.
Ráadásul 14-tol 22-ig ott vagy, tiszta tré, ahelyett, hogy elmenetek moziba, vagy sétálni, szétnezni, vacsorázni.
2022. dec. 17. 21:30
36/56 anonim válasza:
Tényleg úgy írsz mint a függők, az sem lepne meg ha drog is lenne a dologban nemcsak pia. Egyszerűen levezetem: 24 vagy, van egy párod, kocsmában ücsörögsz és ez az egész tiszta cink. Ez maximum a tinik körében menő. 24 évesen felnőtt ember vagy, nem az lenne a normális, hogy vedelsz egy lepratelepen. Ráadásul 14-22ig ? Mutass nekem egy nőt aki ezt jószemmel nézi. Esküszöm ha találsz ilyet, akkor fizetek egy kör hubit. Beszarás…
2022. dec. 17. 21:41
37/56 A kérdező kommentje:
Na már nem csak alkoholista vagyok de drogos is?🤣 Emberek mi van veletek? Leírtam, én az a vicces fazon vagyok ilyenkor. A légynek sem ártok, ennyi örömöm van ebben a mókuskerékben, néha kicsit szórakozom. Uccsó! Pont ez a bajom, hogy nem találok ilyen nőt. De ha pasi vagy ihatunk egy kört😆 Tudod ha nő lennél akkor asszonypajtás kiverné a balhét
2022. dec. 17. 21:53
38/56 anonim válasza:
Csóró lány. Kérdező te nem vicces vagy hanem 🤡
2022. dec. 17. 21:56
39/56 anonim válasza:
Fel vagy háborodva, mert senki sem ad igazat neked. Rajtad kívül mindenki átlátja az egészet, és sajnálja a szerencsétlen csajt, akivel mindezt próbálod megetetni. Kicsit sem furcsa, hogy senki nem áll melléd? Az ide kommentelő emberek mind hülyék? Nem tartod magad önzőnek, hogy becsapod a csajt, és hazudsz neki? Lassan magától is ki fog ám vágni ha rá döbben hogy nem szereted, utána meg már hiába sírsz. Később ha megérsz akkor már csaphatod a fejed a falba hogy mekkora barom voltál, és nem vetted észre hogy egy jó nőt hagytál elmenni.
2022. dec. 17. 22:00
40/56 anonim válasza:
Úgy jársz majd, mint az exem. 10 év múlva megkeseredetten szigorú majd a nőket, mert mindenki lelép mellőled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!