Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bolondulnak meg az 50-es éveikben járó pasik?
Egyszerűen már kezd elegem lenni, hogy 51-es éveik második felében járó ffiak környékeznek meg, miközben én 38 éves vagyok. Kapuzárási pánik, sejtem.
De miért gondolják, hogy egy 30-as nő arra vágyik, hogy ilyen idős párja legyen?! Ráadásul engem olyan pasik találtak meg, akik egyáltalán nem vonzók: el vannak hízva, igénytelenek, rosszul öltözöttek...
Semmi önkritika? Miért nem egy 501-es nőt keres az ilyen magának, vagy kései 40-est? Miben reménykednek? Ha lehet korombeli pasim, miért akarnék egy vénülőt?
* 50-es éveik második felében
** miért nem egy 50-es nőt keres az ilyen magának?
Szerintem a kapuzárási pánik nem köthető korhoz.
Ha egy 25 éves srác azon kattog, hogy egyszer megöregszik majd, és addig élni kell, = dugni a csajokat, az is kapuzárási pánik, csak hamarabb éli meg, és nem olyan látványos, mint a középkorú pasiknál.
3
akikről én beszélek, azok nem, csak a jóval fiatalabbakra buknak.
7
én a 40-50-es korosztálynál élesebben látom, h. a pipikre buknak, a 30-as srácok arra törekszenek, h. családalapítás, a 40-50-sek meg már elváltak, kaput zárnak...
6
jah, úgy elhajtottam,h. rohadt nagy sértődés lett belőle.
Nem lehet, hogy téged néznek idősebbnek? Most gondolom úgyis azt mondod, hogy "nem", mert ezt kell mondanod - de mi van, ha mégis?
Sokan járnak így, mások fordított esetben, az anyám pl. fiatalabbnak tűnik, mint amennyi, így 5-10 évvel fiatalabbak próbálkoznak nála. Persze van 1-2 öreg is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!