Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bolondulnak meg az 50-es éveikben járó pasik?
Egyszerűen már kezd elegem lenni, hogy 51-es éveik második felében járó ffiak környékeznek meg, miközben én 38 éves vagyok. Kapuzárási pánik, sejtem.
De miért gondolják, hogy egy 30-as nő arra vágyik, hogy ilyen idős párja legyen?! Ráadásul engem olyan pasik találtak meg, akik egyáltalán nem vonzók: el vannak hízva, igénytelenek, rosszul öltözöttek...
Semmi önkritika? Miért nem egy 501-es nőt keres az ilyen magának, vagy kései 40-est? Miben reménykednek? Ha lehet korombeli pasim, miért akarnék egy vénülőt?
38 évesen egy 50-es évei első felében járó partnerem van.
Na az biztos nem zár még kaput.
Te egyébként kocsmában dolgozol?
Ha neked ez nem tetszik, sértő utasítsd el őket sorban.
Túl bonyolult nő te sem lehetsz, ha minden egyes 50-es paliról ezt gondolod....
Amúgy van 60-as pasas is, akinek nem mondod meg a korát, és ha meglátod, átnedvedzed a bundabugyidat.
Nem csak nálad csinálják, kb mindenkivel, aki fiatalabb náluk.
Egyszerű a képlet: a saját korosztályuk igazi férfijai mellett eltörpülnek, ezért ezzel foltozgatják a vén fejjel már amúgy is érzékeny egójukat. Gondolj csak bele, mekkora király lennél te is, ha egyetemi végzettséggel beülnél az általános iskolások közé. Mindenki ragyogó szemekkel nézne fel rád már pusztán azért, mert nem zsebpénzt kapsz, hanem fizetést. Közben az évfolyamtársaid meg körberöhögnek, mert 6 év alatt végezted el a 3 éves szakot és csak egy gyári munkás csomag szar vagy. Vakok között félszemű a király. Normális ember előrébb tart 50 évesen, mint a húszévesek, de akár a harmincasok. Ha egy kis esze van, már nem is szórakoztató egy párkapcsolatban egy ennyire fiatalabb partner társasága. Kivéve ha kevés ahhoz, ami a korosztálya szintje. Akkor úgymond lebukik a fiatalokhoz és a gyerekvállalással takargatja magát (mert egy fiatal nő termékeny), miközben ő lenne az első, aki elhúzná a belét egy pozitív teszt láttán... :)
25n
Felröhögtem...
Te nem 30-as, hanem egy majd 40 éves nő vagy. És ha nem vagy pénzes és/vagy minőségi punci, akkor nem fogsz kelleni valóban 30-as pasiknak.
Nézz tükörbe, néni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!