Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bolondulnak meg a nők ilyenkor?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt a párommal. Most költöztünk össze és már becsicskít. Most azon vesztünk össze, hogy lejöttem a kocsmába haverokkal , fiúk-lányok vegyesen és nem értem haza 7-re. Igaz 2 kor jöttem el, de legalább este 10-ig akarok maradni. Nem érti meg, hogy nekem is kell egy kis lazítás. A lánybarátaimmal sem jön ki, féltékeny. Az alkohol miatt is csesztett, ugyanis antialkoholista. Otthon nem lehet egy üveg sör és semmi. Nem érti meg, hogy 24 évesen nem az a legjobb nekem , hogy filmezzek/főzöcskézzek vele, vagy kutyát sétáltassunk. Néha kell az is, de még fiatal vagyok… Azt mondta ha nem érek haza legkésőbb 8-ra és ha részeg leszek akkor összeszedi a cuccait és elmegy. Nem tudom minek kell ez az érzelmi zsarolás. Előző barátnőim is hasonlóak voltak…2022. dec. 17. 19:24
11/56 A kérdező kommentje:
Nem mindennap vagyok ennyit. De sokat dolgozom és néha így jön ki. Már nem iszom annyit mint, párom előtt. Régebben mindennap ittam, mostmár csak heti 3-4szer. Még arra is rá tudom néha venni, hogy igyon egy pohárral ő is. Valamilyen szinten megértem mert az apja alkesz volt és verte őket mikor kicsi volt. Nyilván megértem őt is. De nekem szükségem van arra, hogy kiállatkodjam magam. Kell egy kis szórakozás. Én sem szólom le amikor olvas, vagy tanul vagy elmegy a barátnőivel moziba. Azt gondoltam majd összecsiszolódunk
2022. dec. 17. 19:38
12/56 anonim 

válasza:

Te ha már alkesz vagy oké, de legalább ne kínáld...
Azt akarod, hogy ő is az legyen? :D
Nem lesz, eléggé baj, hogy az apja az volt.
Szakitsatok, ne tedd tönkre, csak magadat. :D
14/56 A kérdező kommentje:
Jézus. Dehogy lesz alkesz. Csak azért kínáltam, hogy megmutassam neki, hogy nem ördögtől való dolog. Nagyobb az ijedség mint, kellene. Nem az alkohol a gonosz, hanem az az ember aki üti a csaladját, iszik vagy sem. Emberi döntés, hogy mit tesz. Nem az alkohol hibája. Én sem bántottam soha még ha ittam akkor sem. Nem is fogom.
2022. dec. 17. 19:44
16/56 anonim 

válasza:

Mi nem világos azon, hogy nem illetek össze? Ez a napnál világosabb. Egyikőtök sem tenné meg a másikért, hogy változtat, de a kompromisszum se megy. Milyen kapcsolat ez? Ne húzzátok egymás idejét. Ő keressen magának egy introvertált, nyugis pasit, te meg egy bulizós, kocsmázós csajt. Így nem kell 2-3 évig szívni egymás vérét, és rombolni az önbecsülését, mert nem olyan ember, mint amilyet ti szeretnétek magatok mellé.
17/56 A kérdező kommentje:
Nem tudtam magammal hozni mert féltékeny a lánybarátaimra és nem akartam egész végig kuka lenni. 10x át kell gondoljam mit mondok mert mindent félre ért. Meg mellette nem lehet a lányokkal szívózni. Szoktuk húzni a másik agyát ilyen pajzán viccekkel. Csak a párom ezekbe többet lát.
2022. dec. 17. 19:50
18/56 anonim 

válasza:

Én egy türelmes és toleráns ember vagyok. De komolyan mi bajod ember? Kocsmázol, iszol, perverzkedsz a csaj haverjaiddal? Hány éves agyi szinten vagy? 16? A büdös életben nem lesz normális nőd ha nem nősz fel végre. Hány éves a párod?
19/56 anonim 

válasza:

Ti egyébként hogy a fenébe ismerkedtetek meg és jöttetek össze, ha ennyire különbözőek vagytok?
20/56 A kérdező kommentje:
De mondtam már nem mindennap kocsmázom, meg ezt nem úgy kell elképzelni, hogy szúrom a csajokat vagy bármi ilyesmi… Nem kell belemagyarázni ilyeneket. 24 éves ő is
2022. dec. 17. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!