Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm egyetemista Kolozsváron én 12.-es vagyok Székelyudvarhelyen. A kerdes lent' (? )
tizenkettedikes...nem tizenket eves....!
Kedves kérdező, én csíki vagyok és nagyon hasonló a helyzetem, annyi különbséggel, hogy a távolság az kétszerese a Kolozsvár-Udvarhelyének... Bennem még csak fel sem merül az, hogy esetleg megcsal... te ismered őt, te tudhatod, mennyire hűséges meg hogy mennyire bízhatsz benne...
Ne legyetek már ennyire retardáltak. A kérdést, kilehet egyértelműen szűrni a mondatából,akkor is ha nincs a végén kérdőjel...istenem, gondolkozzatok már, ne birka módjára bégessetek a többi szerencsétlennel, hogy hol a kérdés.
A kérdező attól fél, hogy a barátnője esetleg megcsalja, vagy valaki lecsap a barátnőjére, mint ahogy írta is hogy pl. megcsókolják... Természetes, hogy aggódsz érte és a kapcsolatotokért, az én barátom is ezen aggódik, pedig nem lakunk messze, de ennek ellenére mindig hajtogatja, hogy majd elcsábít valaki. Ha nagyon szeretitek egymást, akkor ne aggódj, meg gondolom ő is mondja, hogy nincs mitől félne. :) Te ismered, hogy milyen természetű, bízz benne, mivel kénytelen vagy elfogadni, hogy egyetemre jár, nem mondhatod neki, hogy hagyja ott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!