Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszindulatú vagyok a párommal szemben?
"szeretem így látni megtörten, kiszolgáltatottan"
Ez így beteg gondolat.
De ha azt érzed, hogy jó, hogy te erősebb vagy és tudsz neki segíteni, akkor hajrá, segíts, ha szereted.
"Sajnos nem tudom mitől van ez, "
Attól, hogy genetikailag defektes vagy. Ez nem gyógyítható.
Azért szereted, mert szenved. Ahogyan gyógyulni fog, úgy fogsz kiszeretni belőle, ha nem változol meg.
Szerintem menj el te is ahhoz a pszichiáterhez és négyszemközt mondd el neki ezt őszintén. Akkor van esély, hogy téged is rendbe rakjon (vagy ajánljon kollégát maga helyett), és immár két lelkileg egészséges embernek egészséges kapcsolata lenne a tiétek.
"Szerintem menj el te is ahhoz a pszichiáterhez és négyszemközt mondd el neki ezt őszintén."
Én nem vagyok nagy híve egy fizetős beszélgetőpartnernek, ráadásul eleve nem bízok meg senkiben annyira, hogy elmondjak mindent magamról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!