Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszindulatú vagyok a páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszindulatú vagyok a párommal szemben?

Figyelt kérdés
A párom (26N) súlyos depressziós, terápiára jár, de még ígyis sokszor van rosszul, sokat sír. Olyankor persze hozzábújok, vigasztalom, de tudat alatt, igazából szeretem így látni megtörten, kiszolgáltatottan. Sajnos nem tudom mitől van ez, de mindig izgatott más előlény szenvedése, persze ettől még szeretem a párom.

2022. dec. 15. 12:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

,,Én nem vagyok nagy híve egy fizetős beszélgetőpartnernek, ráadásul eleve nem bízok meg senkiben annyira, hogy elmondjak mindent magamról."

Nem Kannás Józsinak fizetsz a 4-6-on, hogy ugyan egy ezresért hallgasson már meg és mondjon valami okosat.

Egyébként meg egyáltalán nem normális az, hogy más szenvedése örömmel tölt el főleg, hogy ő a párod és szereted. Vagy lehet csak azt hiszed, hogy ez a szeretet...

2022. dec. 17. 11:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Mióta èrzed ezt hogy szereted ezt látni?

Miről lehet fel ismerni hasonló szemèlyt aki olyan mint te?

Mert lehet az èn párom is pont ilyen ...

2022. dec. 17. 12:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos azért tanulnak évekig a pszichológusok, hogy csak "beszélgetőpartnerek" legyenek....
2022. dec. 17. 12:19
 14/23 A kérdező kommentje:

"Mióta èrzed ezt hogy szereted ezt látni?"

Gyermekkoromban állatot is kínoztam, úgyhogy elég régóta.

"Miről lehet fel ismerni hasonló szemèlyt aki olyan mint te?"

Ha valaki nem vallja be ezeket akkor szerintem nehezen. Márpedig nem fogja mert ebből csak hátránya származhat, én is emiatt sok dolgot titkolok a párom előtt.

2022. dec. 17. 13:11
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

"Gyermekkoromban állatot is kínoztam, úgyhogy elég régóta."

Egy igazi genetikai selejt. Téged nem lenne szabad utcára engedni sem. Az összes pszichopata így kezdi, amíg az emberölésig eljut. Csak idő kérdése, hogy mikor jutsz el idáig.

2022. dec. 17. 13:23
 16/23 anonim ***** válasza:
23%

Azért én nem gondolom, hogy a kérdező pszichopata. Pszichopaták nagyon ritkák és az átlagnál jóval magasabb az intelligenciájuk. Nos egy ilyen kérdés kiírása nem éppen utal magas IQ-ra. Én inkább valami feltűnési viszketegsége tippelnék.

2022. dec. 17. 14:03
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem a kérdezőnél befigyel egy kis antiszociális személyiségzavar és tényleg erősen ajánlott, hogy menjen vele pszichológushoz, mert amiket eddig leírt sehogy sem hozhatóak össze egy egészséges pszichével.
2022. dec. 17. 14:55
 18/23 anonim ***** válasza:
80%
16 ez egy közkeletű tévedés amit az amerikai filmsorozatok terjesztettek el. A személyiségzavaroknak semmi köze az intelligenciához.
2022. dec. 18. 22:10
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A kisállatok kínzása elég erős figyelmeztető jel, a szüleid nem vettek észre? Valószínűleg hajlamod van a pszichopátiára, én nem diagnosztizálnálak ennyi alapján, főleg, hogy nem vagyok pszichológus. De az, hogy a kérdést itt feltetted, már mutatja, hogy te is érzed, valami nincs rendben. Nem működik az érzelmi empátiád. Erősen javasolt pszichológus felkeresése, még ha most nem is hiszel benne.
2022. dec. 19. 08:59
 20/23 A kérdező kommentje:

"A kisállatok kínzása elég erős figyelmeztető jel, a szüleid nem vettek észre?"

Nem, de egyszer megtaláltak kb. húsz darab lelőtt tetemet, annyit mondtak, hogy nem szabad ilyet csinálni.

2022. dec. 19. 09:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!