Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki ha nem akar feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha nem akar feleségül venni a párom? Volt egy válása, és közös gyerekük is van, azt mondta ez csak egy papír, és hogy én azért vágyok rá mert nekem nem volt még.

Figyelt kérdés

2022. dec. 13. 09:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
96%
Most még szereted de évek múlva gyűlölni fogod azért hogy nem adott meg semmit abból amire vágytál.
2022. dec. 13. 15:34
 32/35 anonim ***** válasza:
94%

30 nem, ez színtiszta paranoia.

És főleg nem a házasságra igaz, hanem legfeljebb a gyerekvállalásra. Az átlagnál amúgy se nagyon van hozomany.

2022. dec. 13. 15:35
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

32.

Nem, ez nem paranoia. Én már láttam paranoiás embert (felmenőági rokon) és hidd el, hogy ez messze nem paranoia.

A hivatalos szervek bevonása alapból nem jó, paranoia ide vagy oda, mert onnantól belepofáznak. Pl. szakítani sem lehet csak úgy, hanem meg kell felelni egy sereg szabálynak, és még pénzbe is kerül, mert a hivatalos szervek elkérik a "munkadíjat" (nevezzük akárhogy) a válási papírok elkészítésekor. Miért jó ezt bonyolítani? A válásokból van a legtöbb baj, probléma, direkt betartanak egymásnak, marakodnak a semmin is, de olyat is hallottam/láttam már, ahol csak bosszúból megsemmisítette egyik fél a másik ingóságait, amelyek hivatalosan nincsenek nyilvántartva - akkor már egyszerűbb kihagyni az egészet és ha véget érnek az érzelmek akkor csak inteni, hogy "Viszlát és minden jót az életben!"

Többek közt ezért őrültség összeköltözni is. Ha szakítanak egyiküknek nem lesz saját lakása, rossz esetben egyiknek sem. Akkor meg már régen nagy a baj, Magyarországon nincs olyan motel vagy albérletrendszer (a magyar tárcákhoz igazított árakon - a szálloda horribilis árakon fut, a munkásszállások zöme pedig nagyon primitív embereket vonz), ahová ilyenkor ellehetne menni. Legyen csak mindkét félnek lakása, az mindegy hogyan, de ha egyszer véget érnek a dolgok, akkor ne kelljen utána csatákat vívni vagy unalmas tárgyalásokat végigülni (ráadásul pénzért)

2022. dec. 13. 16:26
 34/35 anonim ***** válasza:

Harmadik Edi te annyira egy megkesetedett szar vagy, minden házassággal meg gyerekvállalással kapcsolatos kérdésnél fröcsögsz. Nagyon brutál traumáid lehetnek.

Egy utolsó szó hozzád: VŐFÉLY :)

2022. dec. 13. 17:32
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

34.

Utolsó? Oh, bár az volna, de fogsz te még belém kötni eleget, noname regisztráció, amit persze bizonyítani nem lehet, ráadásul nekem ti mind egyformák vagytok.

2022. dec. 13. 18:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!