Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki ha nem akar feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha nem akar feleségül venni a párom? Volt egy válása, és közös gyerekük is van, azt mondta ez csak egy papír, és hogy én azért vágyok rá mert nekem nem volt még.

Figyelt kérdés

2022. dec. 13. 09:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a volt felesége.

Mert nem akar bizalmas lenni vele és csak a gyerek köti őket össze.

2022. dec. 13. 09:42
 12/35 anonim ***** válasza:
91%

4. Az esküvő csak egy rendezvény. A házasság egy kötelék. Te összekevered a kettőt.

Szerintem te egyszerűen csak féltékeny vagy. Mutatja az is higy fogalmad sincs hogy akarod a házasságot vagy sem. Segítek. Az ember ezt biztosan tudni szokta. Ha bizonytalan vagy ne is akarj hozzámenni.

És attól higy hetente felteszel egy kérdést erről nem fog a párod elvenni. Meg is mondta hogy nem akar.

2022. dec. 13. 09:54
 13/35 anonim ***** válasza:
88%

Engem sértene, és cikinek is érezném, mert szégyellném, hogy a volt felesége miatt már eleve átmenetiként gondol rám, akivel felesleges összeházasodni erre a kis időre.

Amúgy meg mégis mivel rosszabb elválni, mint "csak" szakítani gyerek és sok év után?

2022. dec. 13. 10:14
 14/35 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom hogy szeretném-e, mert nem akarom emiatt elveszíteni a párom hogy ha nem akar feleségül venni, szeretjük egymást, mindenki előtt felvállal, együtt élünk, minden eseményre meghív ahová a barátai meghívják, csak azért nem akarok szakítani mert engem nem vesz feleségül, de persze jól esne ha én is a felesége lehetnék, ez a téma nincs nálunk napi témában, csak cikinek érzem hogy a gyerek anyja a volt feleség, és én meg csak egy barátnő vagyok, főleg ezt társaságban érzem cikinek, amikor mondja a párom hogy van egy gyereke a volt feleségétől, mondhatná hogy a volt párjával, vagy exével, hívhatná a keresztnevén is, de mindig úgy van hívva hogy a volt felesége, egyébként mar 5 éve elvált és nem miattam, előttem is voltak kapcsolatai
2022. dec. 13. 10:54
 15/35 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy nem hagyod el, ha nem vesz el, nem azt jelenti, hogy nem szeretnél hozzámenni. Csak az ő igényei miatt hajlandó vagy elnyomni a tiédet. Egyelőre.

Ti mióta vagytok együtt?

2022. dec. 13. 10:56
 16/35 A kérdező kommentje:
3 éve
2022. dec. 13. 11:11
 17/35 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem sokkal személytelenebb úgy emlegetni valakit, hogy a volt feleségem, mint úgy, hogy Kati. De az is lehet, hogy nem akar téged összezavarni, mert láthatólag nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2022. dec. 13. 11:23
 18/35 anonim ***** válasza:
53%

Én sem hívom néven az exeimet, mert már nem fontosak, meg amúgy se akarok róluk beszélni. Örülj neki, hogy személytelen a megszólítás és nem a néven hívja.

Gondolom válás után egyből összejöttetek, nem volt ideje egyedül lenni és rájönni, hogy attól még, hogy egyszer elvált, lehet még életre szóló kapcsolata. Téged átmenetinek tart. Az meg f.aszság, hogy jaj nekem már volt esküvőm ezért nem akarlak elvenni... Azért nem akar, mert tudja, hogy úgyis szakítotok egyszer. Ne nyomd el az igényeidet, keress nem elvált, gyermektelen férfit akinek te leszel az első felesége és az összes gyerekének az anyja.

2022. dec. 13. 11:30
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
A volt felesége mindig különlegesebb lesz az életében mint te. De ugye el nem hagyod, hát majd megeszi ő, ha talál valakit aki elég fontos számára, hogy elegye feleségül. A házasság egy csak egy papír pedig a legnagyobb ferdítés amit az önbizalomhiányos nőknek mondanak. Ha csak egy papír lenne, simán aláírná.
2022. dec. 13. 11:32
 20/35 A kérdező kommentje:
18 évek óta elvalt és volt előttem kapcsolata
2022. dec. 13. 11:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!