Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha nem akar feleségül venni a párom? Volt egy válása, és közös gyerekük is van, azt mondta ez csak egy papír, és hogy én azért vágyok rá mert nekem nem volt még.
Azért mert a volt felesége.
Mert nem akar bizalmas lenni vele és csak a gyerek köti őket össze.
4. Az esküvő csak egy rendezvény. A házasság egy kötelék. Te összekevered a kettőt.
Szerintem te egyszerűen csak féltékeny vagy. Mutatja az is higy fogalmad sincs hogy akarod a házasságot vagy sem. Segítek. Az ember ezt biztosan tudni szokta. Ha bizonytalan vagy ne is akarj hozzámenni.
És attól higy hetente felteszel egy kérdést erről nem fog a párod elvenni. Meg is mondta hogy nem akar.
Engem sértene, és cikinek is érezném, mert szégyellném, hogy a volt felesége miatt már eleve átmenetiként gondol rám, akivel felesleges összeházasodni erre a kis időre.
Amúgy meg mégis mivel rosszabb elválni, mint "csak" szakítani gyerek és sok év után?
Az, hogy nem hagyod el, ha nem vesz el, nem azt jelenti, hogy nem szeretnél hozzámenni. Csak az ő igényei miatt hajlandó vagy elnyomni a tiédet. Egyelőre.
Ti mióta vagytok együtt?
Én sem hívom néven az exeimet, mert már nem fontosak, meg amúgy se akarok róluk beszélni. Örülj neki, hogy személytelen a megszólítás és nem a néven hívja.
Gondolom válás után egyből összejöttetek, nem volt ideje egyedül lenni és rájönni, hogy attól még, hogy egyszer elvált, lehet még életre szóló kapcsolata. Téged átmenetinek tart. Az meg f.aszság, hogy jaj nekem már volt esküvőm ezért nem akarlak elvenni... Azért nem akar, mert tudja, hogy úgyis szakítotok egyszer. Ne nyomd el az igényeidet, keress nem elvált, gyermektelen férfit akinek te leszel az első felesége és az összes gyerekének az anyja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!