Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom szerint túl sok és “ragadós” vagyok?

Figyelt kérdés
A múltkor kifakadt és mondta, hogy hagyjam már kicsit nyugton, mert pl én fel szoktam kelni korábban, hogy együtt reggelizhessünk, mert általában egy héten 3-4 este már úgy ér haza, hogy én alszom. Ha valami érdekes/furcsa stb dolog történik velem általában küldök róla neki hangüzenetet, és azt is megkérdezem vele mi van. Mostanában sokszor éjjel kint alszik a kanapén és be sem jön hozzám, még ha együtt fekszünk le, akkor is ő még sorozatot néz és kint alszik el. Én kicsit több törődésre vágynék tőle, például összebújás, szex hét közben, néha valami kis apró kedvesség, nem nagy dolog, csak hogy egyszer-egyszer ő mosogat el, vagy rendel egy pizzát és együtt megnézünk egy filmet vagy ilyesmi. A szex igényem is magasabb, mint amennyire időnk van, de az övé is, csak nem akarok elkezdeni spekulálni, hogy megcsal-e, mert tudom hogy sokat dolgozik és mindez emiatt van, de valahogy ez gyanús számomra, hogy ő mostanában sosem volt “kiéhezve”, mindig én kezdeményezem a szexet, és szerintem ő ezt is tehernek fogja fel. A hangüzeneteket nem hallgatja meg, meg sem kérdezi nekem milyen napom volt, ha én megkérdezem milyen napja volt válogatottan a: hosszú, fárasztó, szar és a “semmi, csak dolgoztam” jön. Így már a kommunikáció sem igazán működik köztünk. Sokszor ha itthon van felkapja a vizet, múltkor este teljesen véletlenül zuhany módra állítva hagytam a csapot és reggel 6-kor rám kiabált, hogy erre mindig figyeljek és hogy mennyire bosszantó. Mostanában már anyut szoktam felhívni, mert a páromnak a jó híreket sem lehet elmesélni, pedig azt szeretjük megosztani. Már 3 éve vagyunk együtt, de az elmúlt fél év valami pokol volt kb. Szerintetek mit csináljak? A kapcsolatunk 2,5 évig hullámvölgyekkel, de jó volt, fél éve meg olyan mintha nem is ő lenne az, és szerinte én pedig tapadok rá mint egy matrica. Van valami ötletetek? 24N (előre köszönöm!)

2022. dec. 5. 07:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért baromság ez az egész, mert az emberek szeretik a gyerekeiket, mégis van, amikor szeretnének a gyerek nélkül lenni nyugiban.

Aki covid alatt sírt, hogy otthon van a gyerekével, az nem szereti a gyerekét? Dehogynem, csak van, akinek fárasztó a másik állandó pattogása.

2022. dec. 7. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!