Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom szerint túl sok és “ragadós” vagyok?
Figyelt kérdés
A múltkor kifakadt és mondta, hogy hagyjam már kicsit nyugton, mert pl én fel szoktam kelni korábban, hogy együtt reggelizhessünk, mert általában egy héten 3-4 este már úgy ér haza, hogy én alszom. Ha valami érdekes/furcsa stb dolog történik velem általában küldök róla neki hangüzenetet, és azt is megkérdezem vele mi van. Mostanában sokszor éjjel kint alszik a kanapén és be sem jön hozzám, még ha együtt fekszünk le, akkor is ő még sorozatot néz és kint alszik el. Én kicsit több törődésre vágynék tőle, például összebújás, szex hét közben, néha valami kis apró kedvesség, nem nagy dolog, csak hogy egyszer-egyszer ő mosogat el, vagy rendel egy pizzát és együtt megnézünk egy filmet vagy ilyesmi. A szex igényem is magasabb, mint amennyire időnk van, de az övé is, csak nem akarok elkezdeni spekulálni, hogy megcsal-e, mert tudom hogy sokat dolgozik és mindez emiatt van, de valahogy ez gyanús számomra, hogy ő mostanában sosem volt “kiéhezve”, mindig én kezdeményezem a szexet, és szerintem ő ezt is tehernek fogja fel. A hangüzeneteket nem hallgatja meg, meg sem kérdezi nekem milyen napom volt, ha én megkérdezem milyen napja volt válogatottan a: hosszú, fárasztó, szar és a “semmi, csak dolgoztam” jön. Így már a kommunikáció sem igazán működik köztünk. Sokszor ha itthon van felkapja a vizet, múltkor este teljesen véletlenül zuhany módra állítva hagytam a csapot és reggel 6-kor rám kiabált, hogy erre mindig figyeljek és hogy mennyire bosszantó. Mostanában már anyut szoktam felhívni, mert a páromnak a jó híreket sem lehet elmesélni, pedig azt szeretjük megosztani. Már 3 éve vagyunk együtt, de az elmúlt fél év valami pokol volt kb. Szerintetek mit csináljak? A kapcsolatunk 2,5 évig hullámvölgyekkel, de jó volt, fél éve meg olyan mintha nem is ő lenne az, és szerinte én pedig tapadok rá mint egy matrica. Van valami ötletetek? 24N (előre köszönöm!)2022. dec. 5. 07:47
21/31 anonim válasza:
Hagyj magadnak, és a másik félnek is "én-időt", azaz csak magaddal-, vagy a társad csak magával foglalkozik: egyedül sportol, sétál, tanul, gondolkodik, olvas, stb.
22/31 anonim válasza:
Tudod, hogy kinek vagy ragadós?
Annak, aki nem szerelmes beléd.
23/31 anonim válasza:
Jaj ekkora fszságokat.
"Tudod, kinek nem ízlik a kakid? Aki nem cejelmesz bejéd, mejt aki cejelmesz, annak megszűnnek az egyéni akarata."
24/31 anonim válasza:
Akinek ennyire bosszantó minden cselekvésed vagy a létezésed,az sajnos nem igazán szeret már. :/
Lehet hogy csak egy kis idő kell mert sokat vagytok együtt, de az ilyen reakciók sok mindent elárulnak.
Kitartást!
25/31 Oldfire válasza:
Szerintem már túl vagytok a megbeszélésen. Nem gondolnám, hogy meg csal. De valószínű már nem szeret. Véleményem szerint ott kellene hagyni.
26/31 anonim válasza:
Bizonyára nagyon rossz lehet neked hogy így viselkedik veled ::((
Tudom mert nekem is volt ilyen ::(( hogy eltaszitott magától a párom, én számítottam vele.
Később derült ki hogy van valakije, csak a pénz miatt volt velem.
Ez mind rossz de ezen túl kell esni es túllépni ezen.
27/31 anonim válasza:
Nézd, a párodnak kényelmes, hogy van parja, hiszen nem lép ki a kapcsolatból, de kényelmetlen, hogy a párjával és a kapcsolatával foglalkozni is kell. Ez egy szimpla elhidegült lakótársi kapcsolat, teljesen kiürült, nincs jövője. Fiatal vagy, lépned kell. Ne légy annyira kapcsolatfüggő, hogy benne maradsz, igenis tenned kell azért, hogy boldog légy. Mindenkinek megvan a számára megfelelő társa, a tied nem ő. Ez idővel csak rosszabb lesz, nincs az a terápia, ami feldobhatná a dolgot.
28/31 anonim válasza:
Nem vagytok egymáshoz valók, ő nem is annyira társas lény, ahol leveszem a sztoriból. Viszont te is lehetnél visszafogottabb, reggel együtt reggelizhetnétek ugyan, de nem olyan korán, mint te szoktál, várd meg, amíg magától felébred, felkel, már zuhanyzott is (ha szokott), és amikor készen áll a reggelizésre, akkor ültesd a megterített asztalhoz. Ha így sem tetszik neki az együtt reggelizés, akkor szakítás, ehhez a fiúhoz senki nem való, nagyon önző típus lehet.
29/31 anonim válasza:
Szerintem meg,kedves 23-as válaszoló,ezek nem fasz...ok,hanem a Kérdező párja önmagában egy f...sz,és pont annyira irritáló lehet, mint a te stílusod... 🤔😉
30/31 anonim válasza:
Ha sok vagy neki, akkor adj kevesebbet magadból. Kicsit kapcsolódj ki. Hobbiz többet, tarts csajos napot, lazulj. Úgyis kiderül mit akar a pasid, de addig is jól érezheted magad. Lehet sima elhidegülés, megcsalás……. Mi meg nem vagyunk jósok. Mindenki csak tippel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!