Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha úgy érzem túl sok a lány? 20/f
Megismertem egy lanyt, elmeletben pont ilyenre vagytam mint o. Kulsore nagyon szep csaj, nem talalok benne hibat.
Mikor megismertem mar kb 10 perc utan nagyon kozvetlen, viccelodo talpraesett lanynak tunt es tok jol el is voltunk. En is feloldodtam mellette meg tok orultem hogy na vegre egy ilyen lany es meg milyen szep is.
Aztan hat mostmar ott tartok hogy nem igazan vagyok biztos a dologban. O mar neha "tul sok" vagy nemtudom. Tenyleg ilyen csajra vagytam de most hogy van hat nemtudom. Pl poenkodik rajtam egy csomot ami neha mar tul sok, nem lehet vele ugy igazan komolyan beszelni. Meg ugy koszon nekem, hogy "csa" , kirohog egy csomoszor ha valami olyat csinalok, egyfolytaban porog. Mikor megismertem mar aznap este fel kellett hivnom, aztan ugy 1 hete ismerhettem mikor kerte, hogy kiserjem el egy darabon hazaig. Mondom okes szivesen. Aztan mondta hogy csak a mamajahoz megyunk, mikor odaertunk felhivott hogy ehes vagyok-e? Mondom hat nem igazan meg mamad biztos nem orulne nekem, erre mondta hogy dehogynem es hat felmentunk es ott beszelgettunk harmasba ami amugy jo volt, a mamaja meg megtomott aztan lefekudtunk a kanapera es betakargatott minket. Kb ra egy hetre osszefutottunk az apjaval az utcan es o is megismert.
Meg egyszer osszefutottunk vetlenul egyik buliba es en a haverjaimmal voltam es odajott es lepacsizott mindenkivel vegig o volt a kozeppontba. Meg meg is sertodtem picit mert volt hogy kozosen rohogtek rajtam mert beegetett a lany. Aztan meg azert csesztetett hogy ne legyek "pukkancs". Szombaton egyszercsak irt facen hogy itt van a lakas elott hozott kajat feljohet? Hat mit mondhattam volna? Meg o most erettsegizik, en egyetemre jarok es delutan csak ugy bejott egyetemre ahol eloadasom volt beult mellem, hozott kavet es ott hallgatta velem, mert allitolag erdekelte a tema. De meg tudnek ilyen furcsasagokat mondani.
Tenyleg jofej de neha mar sok. Jo lenne ha olykor felvenne a szokasos vedtelen bizonytalan felenk kislany szerepet. Megegyszer leirom hogy meg sosem ismertem ilyen lanyt, nagyon szep es szorakoztato tarsasag aranyos nagyon es joindulatu. Meg multkor mondtam is neki es lattam rajta hogy milyen rosszul esik neki es nem erti mi a bajom vagy mi rosszat csinalt. Mondta is a maga modjan hogy nagyon tetszem neki es szeret velem lenni, szimpatikus vagyok neki stb. Meg azert is olyan furcsa mert meg nem fekudtunk le pedig tobbszor is aludtunk egyutt, atolelt stb, de neki meg csak egy baratja volt es nem fekszik ossze csak ugy senkivel ez is tok ritka. Neha ugy erzem meghulyultem, itt egy ilyen lany oda is van ertem es en le akarom razni. De tenyleg tul sok neha, en nem vagyok ilyen konnyen megnyilo szemelyiseg mint o.
Mit csinaljak? Hogyan erjem el hogy picit visszavegyen anelkul hogy megbantanam? Vagy hagyjam inkabb a lanyt?
Felesleges az ilyennel kezdeni, ha ő ilyen. Ha nem veszed fel a stílusát, akkor rád ún és keres mást. Hidd el, exem is ilyen volt.
Nem voltam olyan mint ő, nem voltam benne a hülyeségeiben, csak durcáskodtam mindenen. Le is lépett 1 év után.
Te besavanyodott vagy. Nem érted a viccet?
(A válasz, amit kapnál, ha lány lennél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!