Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom szerint túl sok és “ragadós” vagyok?
Ha ennyire nincsen igénye rád, az nem jó. De rengeteg oka lehet. Ezt így innen senki sem fogja kitalálni, melyik a valós. Abban nem hiszek, hogy teljesen őszintén elmondaná. Sokan gyávák hozzá.
Dönteni senki sem dönthet helyetted. Én kilépnék ebből az egészből, mert idővel csak rosszabbá válik az egész. Neked több vele töltött időre lenne szükséged, ő viszont nagyon úgy néz ki, hogy nem partner ebben. Lehet nem ő a te embered.
Az sem kizárható, hogy próbálkozik majd változtatni, de ez veszett fejsze nyele, ha magától nincs igénye rá, csak kérés után.
Szakítás.
Ha ennyire eltér az igényetek egymástól akkor nem érdemes erőltetni. Neked nyilván fáj az ő elutasítása, neki pedig a te ragaszkodásod sok.
Tisztára leiírtad a helyzetemet..
Hányszor mondtam páromnak is hogy keljen fel időbe hogy több időt tudjunk együtt tölteni, te pedig leiírod hogy felkelsz elöbb csak azért hogy együtt reggelizzetek (azért össze tehetné a két kezét a párod)
Nem minden férfi olyan hogy elmosogat, főz, vagy háztartásbeli dolgokat csinál, mondjuk ez nálam jelen van mert szeretek terhet levenni páromról.
Nálunk sincs szex..pedig napi egyszer minimum igényelném..
Nem tudom miből lehetett elege a párodnak, de a kommunikáció nagyon fontos.. leülni megbeszélni. Teljesen mindegy mennyire "kényes" témákról legyen szó, a kommunikáció a kulcsa mindennek, akkor nincs ilyen elcsúszás" én is most tartok ott 5 év után hogy már kezdünk kommunikálni arról hogy ez így nem biztos hogy jó amit csinálunk...
Viszont azt ne engedd meg hogy a saját szegénységi bizonyítványát (rám kiabált, nem lehet vele beszélni, "már anyumat hívom fel"
Sűrűn felkapja a vizet) rajtad vezesse le..
Nyílván vannak az embernek szar napjai de van egy határ én úgy gondolom.
Kitartást remélem megtudjátok oldani. 22/F
Ennek kampó, csajszi.
És igazàból az eltérő életviteletek okozza, nem az, hogy ragadós vagy-e (én pl még ezt sem mondanàm ràd...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!