Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha kiábrándultam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kiábrándultam az életből? Túl sok csalódás ért az életben

Figyelt kérdés
Mindenféle téren kiábrándultam. Velem nem úgy van, mint sok más emberrel, hogy csak egy párszor éri csalódás, engem sorozatosan ér, hiába próbálok bármit jól csinálni. Csalódtam az emberekben, és magamban is, maiért sose leszek elég jó. Nem mint ha ez már érdekelne de iskolásként kiközösítettek. Munkahelyet sem sikerül találnom, tehát ezen a téren is sikertelen vagyok. Barátaim sincsenek már, akik voltak is csak haszonból barátkoztak velem. Párkapcsolataim se sikerülnek, viszont az exeim mások mellett megtalálták a boldogságot. Már valakik házasok is.
2020. febr. 2. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
keress valami hobbit nekem az segített
2020. febr. 2. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az életből nem tudsz kiábrándulni. Te az elvárásaidból ábrándultál ki, amiket az élettel szemben támasztottál.

Próbáld ki, hogy nem támasztasz elvárásokat. Garantálom, hogy csalódni sem fogsz.

2020. febr. 2. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Javasolnám inkább h tanulj a helyzetekből és változtass amiben szükséges.
2020. febr. 2. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet csinalni? Probalkozz ujra.
2020. febr. 2. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Az életnek sokkal több jó oldala van, mint rossz! Optimistán kell hozzá állni. Én mindig a kis jót keresem először és ha megtalálom, akkor a rossz már nem érdekel.

48+Ffi

2020. febr. 2. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz mennék a helyedben. Ők fel vannak készülve arra, hogy a sok kesergést és rinyálást meghallgassák és talán egyszer te is meghallod, amit ők mondanak, hogy fogd be és tegyél is végre valamit!
2020. febr. 2. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Pf,hagyjatok már! Aki nincs ilyenben benne az el se tudja kepzelni. En azt mondom h talalj örömöt sportban,termeszetben,tartsal allatokat. Jó lenne kornyezetvaltozas,meg az emberek ha korulotted valtoznanak.

Negativ gondolatoknak ne adj helyet az agyadban.

2020. febr. 2. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha visszahúzódsz a kis csigaházadba, ne csodálkozz, hogy nem érdekled a többi embert! Ha nem tanulsz, nem fejlődsz, ne csodálkozz, hogy nem találsz normális munkát. Lehetne folytatni..
2020. febr. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!